Er kunnen nog steeds sporters aangemeld worden voor het sportgala op 4 februari

Datum: 05-12-2016

11:24 uur - Welke sporter wil jij in het zonnetje zetten? Wie worden de ‘Sporters van het jaar 2016’? Kandidaten aanmelden voor de Sportverkiezingen 2016 kan nog steeds. Geleverde sportprestaties worden tot 31 december meegenomen. Prestaties uit de laatste maand van 2016, kunnen dus ook nog later aangemeld worden. 

 

 

De Stichting Sportverkiezing Gemeente Hellendoorn roept iedereen op om kandidaten aan te dragen die volgens hem of haar een nominatie verdienen en kans moeten maken op de titel sportman, sportvrouw, sportploeg, sportvrijwilliger of sporttalent van het jaar. Dit kunnen kandidaten zijn vanuit onder andere school, vereniging, vriendenkring en familie. 

 

Meer informatie (zie verkiezingsreglement) en het aanmeldformulier vindt u op onze site: www.sportverkiezinghellendoorn.nl en op Facebook.com/sportverkiezinghellendoorn. Graag de volledige invulling mailen naar: sportverkiezing@gmail.com

Dat kan echter ook via de volgende link: https://sportverkiezing.pgtb.me/3g44vf

 

Het Sportverkiezingsgala 2016 vindt plaats in het Twents Ribhouse & Partycentrum Noabers in Hellendoorn. Op zaterdag 4 februari!



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Jos schreef op 05-12-2016

ik meld mezelf aan.

Han schreef op 05-12-2016

@Jos. Sportief van u. (Met een knipoog).

Jos schreef op 05-12-2016

Dank je Han, stem op mij :)

Han schreef op 05-12-2016

@Jos. Ik zal het zeker in overweging nemen.

Uw reactie

Naam:
Bericht: