Weer veel lintjes voor leden van PSV Hertruiters

Datum: 05-12-2016

7:02 uur - Er waren deze week weer verschillende wedstrijden waar leden van PSV Hertruiters actief waren. Dinsdag was er in Den Ham bij de Lourenshoeve een dressuurwedstrijd.

 Nické  Miskotte kwam succesvol aan de start met Brouwershaven’s Diva in de klasse L2 cat. D/E want ze behaalde twee keer de eerste prijs. Frank Hosmar zadelde zijn paard Guetta in Heeten. Hij startte in de klasse L2 dressuur en won de rubriek met 201,5 punten. In Luttenberg kwam Marilyn Roelofs met haar beide pony’s aan de start. Hoppenhof’s Yentl werd gezadeld voor de klasse L1 dressuur cat. D/E. Met maar liefst 217,5 en 207,5 punten behaalde ze twee eerste prijzen. Met Jacodi’s Bo’s Blaze startte ze in de klasse L2 cat. D/E en hier behaalde ze een tweede en derde prijs met 202,5 en 192 punten. Ook Nické  kwam in deze klasse aan de start en behaalde met twee mooie proeven twee keer de eerste prijs. Zij kreeg van de jury 210,5 en 201,5 punten. Malika Elshof kwam met haar pony Silver King aan de start in de klasse M1 cat. D/E en behaalde een tweede prijs met 182 punten. Silke Pot kwam met haar pony Caprice aan de start in de klasse L2 cat. C en behaalde twee keer de eerste prijs met 189 en 194 punten.

Tijdens het indoorspringen in Heeten werd Dianne Eshuis – van Dijke met haar paard Gonzales derde in de klasse B.

 

 

Paltheruiters

 

Afgelopen week heeft Marlijn Hegeman met haar paard Coco Rixt een 3e prijs gewonnen.

Deze prijs is gewonnen in de klasse M springen op het concours in Wierden.



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: