Nederlaag met perspectief voor NKC’51

Datum: 04-12-2016

20.25 uur - NKC’51 reisde dit weekend af naarNoordwolde voor de wedstrijd tegen De Hoeve. Een onbekende tegenstander, maar wel een ploeg waartegen kansen zouden kunnen liggen als de puntspelers konden worden uitgeschakeld.

Tijdens de eerste helft hielden de beide ploegen elkaar steeds in evenwicht. Beide teams hadden een hoog schotpercentage en scoorden over vele schijven. Daardoor stond er bij het rustsignaal een 14-15 stand op het scorebord.

De ploeg van Jan Willem Beekhuizen wist na rust een lichte voorsprong te nemen, maar in de loop van de tweede helft wist De Hoeve het initiatief in de wedstrijd over te nemen. De Nijverdallers gingen wat meer risico’s nemen en wisten lang bij te blijven. De Hoeve bleef echter makkelijk de korf te vinden en NKC’51 moest zich uiteindelijk toch gewonnen geven. De wedstrijd eindigde in 32-29 voor de thuisploeg.

NKC’51 heeft met deze wedstrijd wederom laten zien niet onder te doen voor de meeste teams in deze klasse, maar staat helaas toch weer met lege handen. Het aantal gescoorde doelpunten en getoonde spel zijn wel positieve punten om mee te nemen naar de komende wedstrijden.