New Valley Singers 11 en 12 november in ZINiN

Datum: 21-10-2016

9.36 uur - Op 11 en 12 november staan de New Valley Singers weer op de planken in het ZINiN theater in Nijverdal. De New Valley Singers weten elk jaar weer twee (of soms zelfs drie) avonden het ZINiN theater te vullen met een enthousiast publiek. Dit jaar wil deze hechte groep muziekvrienden met hun show de grote songwriters der aarde in het zonnetje zetten.

New Valley Singers 11 en 12 november in ZINiN
Prachtige songs van verschillende muzikale meesters zullen voorbij komen. John Ewbank, Stevie Wonder, Simon & Garfunkel, Phil Collins, zomaar een paar namen van muzikale grootheden die ons meer dan tevreden houden. Met dit concert hopen de New Valley Singers het publiek ook dit jaar weer tevreden te stellen… Keep the Customer Satisfied!
 
Aanvangstijd van beide concerten is 20.15 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de kassa van het ZINiN theater of telefonisch via de reserveerlijn van ZINiN telefoonnummer 0548-624489.
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: