Steakhouse Mendoza in Nijverdal te koop

Datum: 20-10-2016

20.22 uur - Steakhouse Mendoza aan de Joncheerelaan in Nijverdal is te koop. Begin februari van dit jaar opende de zaak nog met een nieuwe eigenaar. Op de Facebookpagina van het bedrijf staat vandaag het volgende te lezen.

 
 
 
 
Door omstandigheden is dit zeer gerenommeerde bedrijf te koop. Op deze prachtige locatie aan de kruising van de Grotestraat met de Joncheerelaan in Nijverdal is hier al meer dan 25 jaar een restaurant gevestigd. Het restaurant werd als Steakhouse geëxploiteerd maar gelet op de locatie en de prachtige uitstraling van het pand is de locatie uitermate geschikt voor een bedrijfsinvulling die graag aandacht trekt. Een geweldige uitdaging voor de ondernemer met een duidelijke visie.
 
In het restaurants zijn ca. 50 zitplaatsen en het is voorzien van een toiletgroep en ruime keuken.
Ruime parkeergelegenheid en een mogelijkheid om het huidige terras te vergroten (de gehele dag zon!).
Een bedrijf op deze prachtige locatie is uitermate geschikt voor een restaurant / plate concept / bistro / brasserie en ligt midden in het uitgaansgebied.
 
Nijverdal is een plaats gelegen aan de doorgaande weg van Zwolle en Almelo waar dagelijks zo'n 5 duizend auto's doorheen rijden. Een bruisende plaats met vele toeristische faciliteiten (Avonturenpark Hellendoorn). De bovenwoning bestaat uit een woonkamer met keuken, 4 slaapkamers, toilet, douche en bergruimte. Huur van het geheel € 1.950,--. Overname inventaris € 65.000,00.
Info: tel. 0548-613703 en info@axxentus.nl



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Jos schreef op 21-10-2016

KFC?

Jos schreef op 21-10-2016

Ligt het avonturenpark in Nijverdal tegenwoordig?

Willem schreef op 21-10-2016

@Jos een bezoekje brengen aan Hans Anders of Specsavers

Jos schreef op 21-10-2016

Why? Een bruisende plaats met vele toeristische faciliteiten (Avonturenpark Hellendoorn). Lijkt me meer dat hier over Hellendoorn wordt gesproken.

William S. Burroughs schreef op 21-10-2016

Heb een keer een halve dag in die vervloekte dwaaltuin doorgebracht. Om vervolgens al rennend de rest van de attracties nog te zien waarbij ik beide enkels brak. Doe mij maar een steak! Prettige dag.

Marcel Altena schreef op 21-10-2016

"waar dagelijks zo'n 5 duizend auto's doorheen rijden" Ja, door de tunnel, maar niet meer door centrum Nijverdal.

Han schreef op 21-10-2016

@William. Ik begin vaak tegenover gesteld. Vanuit de toren kon je dan zien waar je langs moest. Scheelt een hoop stress.

William S. Burroughs schreef op 22-10-2016

Aan Han. Ik heb helaas het oriëntatievermogen van een vrouw en maak mij daarmee direct weer schuldig aan een vooroordeel. Prettige dag.

Henk schreef op 24-10-2016

Ik zou zeggen iedervoordeel heeft zijn nadeel goeiendag

Uw reactie

Naam:
Bericht: