Er kan gebouwd worden aan de Van den Steen van Ommerenstraat

Datum: 20-10-2016

18.42 uur - Aannemersbedrijf Nexus Infra heeft de kavels aan de Van den Steen van Ommerenstraat (project Aan de Tuinen) afgelopen week bouwrijp opgeleverd. De komende weken worden de kavels overgedragen aan de kopers, waarna de bouw kan beginnen.

 
 
Er komen in totaal drieëntwintig woningen. Er is nog één kavel vrij. Zes kavels zijn nog in optie. De overige zestien kavels zijn definitief verkocht. Voor acht van deze woningen zijn de vergunningen verleend, twee vergunningen zijn nog in aanvraag. Op www.hellendoorn.nl/wonen-leven/bouwen-bestemmingsplan/bouwgrond- kavel/Aandetuinen staat een overzicht.
 
Gesloopt voor tunnelplan
In 2010 zijn de huizen aan de Van den Steen van Ommerenstraat gesloopt om de bouw van de Salland-Twentetunnel sneller te laten verlopen. Met de afronding van de bouw van de tunnel in 2014 konden er weer plannen gemaakt worden voor nieuwe woningen aan de Van den Steen van Ommerenstraat. Deze plannen zijn grotendeels ontwikkeld in samenspraak met oud-bewoners van de straat en toekomstige bewoners.
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Klaas schreef op 20-10-2016

Ben er opgegroeid, nooit een uitnodiging gehad;, wens alle nieuwe bewoners veel plezier.

Mitis schreef op 20-10-2016

Deze plannen zijn grotendeels ontwikkeld in samenspraak met oud-bewoners van de straat en toekomstige bewoners. Dit lijkt me een walgelijk toneelstukje voor naïeven ...

Harald schreef op 20-10-2016

De oud bewoners hebben toch genoeg geld gehad? En dan ook nog voorang? Beetje raar zou dat zijn

Geronimo schreef op 21-10-2016

@Harald, meeste oud-bewoners waren huurders, dus die kregen niet zoveel. En aangezien het al gebeurd is, moet het "Beetje raar is dat" zijn.

Dirk Jan schreef op 21-10-2016

Ik hoop dat de bouwers weten waar ze aan beginnen, de ( t ) rillingen lopen nou al over mijn rug.

gerard olthuis schreef op 21-10-2016

Wij mochten de eerste kelder ontgraven. Dus de eerste steen is al gelegd.

k.e schreef op 21-10-2016

en er zijn mensen uit gekocht omdat het door moest gaan met de "leo"tunnel

Han schreef op 22-10-2016

@k.e. En zeg nu zelf. De tunnel is een uitkomst.

Uw reactie

Naam:
Bericht: