Bloembollen actie Ultimate Stunt Cheersquad in Hellendoorn

Datum: 20-10-2016

18:11 uur - In de week van 2 tot 5 november zullen de leden van Ultimate  Stunt Cheersquad in Hellendoorn langs de deuren gaan om bloembollen te verkopen. Ultimate  Stunt Cheersquad  is een onderdeel van Sport Vereniging Hellendoorn en  zijn regerend Europees kampioen cheerleading  en willen deze titel graag verdedigen in Praag komend jaar.

Omdat dit een kostbare zaak is willen  we doormiddel van onder ander deze actie proberen zoveel mogelijk geld in te zamelen om de kosten te drukken. Mocht u na het lezen van dit persbericht denken ik wil deze enthousiaste  groep meiden wel financieel ondersteunen of inhuren voor een optreden ga dan naar www.uscnederland.nl

De bloembollenactie wordt in samenwerking met Baltus Fundraising uit Vaassen georganiseerd. Zij hebben al meer dan 20 jaar ervaring in het organiseren van dergelijke acties.



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: