Nieuwe films bij ZINema Nijverdal

Datum: 20-10-2016

17:49 uur - ZINema heeft weer drie nieuwe spannende titels aan de filmagenda toegevoegd: ‘Riphagen’, ‘De Club van Sinterklaas & Geblaf op de Pakjesboot’ en de jeugdfilm ‘MeesterSpion’. ZINema staat met deze films weer garant voor een warm en gezellig avondje uit tijdens de kille en natte herfstmiddagen- en avonden.



Jacht op de Amsterdamse Al Capone
‘Riphagen’ heet de film over de Amsterdamse Al Capone, naar de gelijknamige crimineel annex souteneur, die in de Tweede Wereldoorlog fanatiek samenwerkte met de Duitsers. Riphagen werd onmetelijk rijk met het opsporen, afpersen en verraden van Joodse onderduikers en hij waande zich onaantastbaar, totdat het verzet de jacht op hem opende. Jeroen van Koningsbrugge, die de rol van Dries Riphagen speelt, lag tijdens de opnames diverse nachten wakker van zijn rol als Dries Riphagen. ‘Een meedogenloze man, een enorme opportunist’, zegt hij daarover.

De Club van Sinterklaas & Geblaf op de Pakjesboot
Het is nog maar oktober, maar toch laat Sinterklaas al weer van zich horen. Samen met de Club van Sinterklaas beleeft de Goedheiligman vreemde avonturen op de pakjesboot. Dokter Vleugelaer heeft een blafspray ontwikkeld en die zorgt ervoor dat je alleen nog maar kunt blaffen. Als de Pieten in aanraking komen met de spray, loopt het op de pakjesboot natuurlijk helemaal uit de hand. Als je wilt weten hoe dat afloopt en of de pakjesboot toch nog in Nederland aan zal komen, dan moet je deze film echt gaan zien!

Een MeesterSpion uit de ‘oude tijd’
Een meesterspion die uit de oude tijd in de onze terechtkomt? In de film ‘MeesterSpion’ wordt het werkelijkheid. Simon is namelijk net ontwaakt uit het jaar 1973 en komt in onze tijd terecht. Logisch dat hij wel even moet wennen in onze tijd, maar heel erg veel tijd krijgt hij daar niet voor. Hij moet namelijk ook nog een oude misdaadzaak uit het verleden oplossen. Dat doet hij samen met Tim, die net met zijn ouders en zusje naar een hotel aan de kust is verhuisd. Het belooft een bijzonder spannend avontuur te worden, een film die je dus niet wilt missen!

Actuele filmagenda
Voor meer informatie over de actuele films bij ZINema kunt u kijken op www.zininfilm.nl.



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: