Deels nieuw parcours bij de 16e DRW Run Bike Run en DRW Kidsrun

Datum: 20-10-2016

13.50 uur - Zondag 6 november  2016 wordt er door DRW MOOD Studios bij zwembad Het Ravijn aan de Piet Heinweg in Nijverdal voor de 16e  keer de DRW RUN-BIKE-RUN over de prachtige Sallandse Heuvelrug georganiseerd. Het fietsparcours is deels vernieuwd!

 
 
 
Het betreft een wedstrijd onder auspiciën van de Nederlandse Triathlonbond, die geschikt is voor zowel wedstrijdatleten als recreanten. Er moet eerst 5 km gelopen worden daarna 20 km mountainbiken en tot slot 2,5 km lopen. Voor de 9e keer is er ook  een apart duo-klassement, waar één persoon het lopen voor zijn/haar rekening neemt en de ander het fietsgedeelte.
 
 
De voorinschrijving loopt zeer goed. Er kan worden ingeschreven via www.mijninschrijving.nl  Inschrijven kan nog tot 4 november 18.00 uur of tot de limiet van 200 individuele deelnemers en 75 duo’s is bereikt. Er zijn nog plekken vrij. Er is geen na-inschrijving voor de run bike run!!
Voor meer informatie, www.drw-runbikerun.nl of bel 06-27856883.
 
Startnummers kunnen worden afgehaald  in Grand Café “de Lagoon”  bij zwembad Het Ravijn, Piet Heinweg 16 te Nijverdal, vanaf 11.00 uur. In het zwembad  zijn kleedkamers en douchegelegenheid aanwezig.
 
Het dragen van een helm is verplicht. De start van de Run Bike Run vindt vanaf 12.30 plaats op de ligweide van zwembad ‘Het Ravijn’.
Voor elke deelnemer is er een herinnering. Speaker is Herman Weening!
 
 
Verder wordt er voorafgaand aan de Run Bike Run de 9e  DRW Kidsrun georganiseerd voor kinderen  t/m groep 8 van de basisscholen. De start hiervan is vanaf 11.15 uur. Alle kinderen in de gemeente Hellendoorn zijn hierover geïnformeerd via hun school.  De afstand is 1 km. Na afloop krijgen alle kinderen een medaille, supermarkt Jumbo uit de Kruidenwijk  heeft drinken en iets lekkers ter beschikking gesteld en de deelnemende kinderen kunnen na afloop gratis zwemmen in het  Ravijn!
 
De inschrijving loopt  inmiddels goed. De organisatie vraagt indien mogelijk om voor in te schrijven via www.mijninschrijving.nl Op de dag zelf kan er ook nog worden ingeschreven tot uiterlijk een half uur voor de start. Hier moet 0,50 euro extra voor betaald worden.
 
Voor meer informatie, www.drw-runbikerun.nl of bel 06-27856883.
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: