‘De kracht van Keltische symbolen’

Datum: 20-10-2016

13.28 uur - Op donderdag 27 oktober houdt de werkgroep ‘Op weg in de stilte’ een creatief-meditatieve avond rond ‘De kracht van Keltische symbolen’, m.m.v. Francien Kaljouw-Segers.
 

 
 
                                                                    
 
 
Keltische symbolen zijn opgebouwd door eenvoudige, regelmatige en herhalende lijnen. Deze avond zoeken we de stilte door de regelmaat van die eenvoudige lijnen te ervaren met onze handen. We bekijken en tekenen het symbool van de heilige drie-eenheid. Ondertussen luisteren we naar Keltische muziek en laten we ons inspireren door Bijbelteksten die iets van Vader, Zoon en Heilige Geest verwoorden. U hoeft geen tekentalent te hebben om in deze creatieve vorm veel inspiratie te vinden! We hopen deze avond veel rust en goede gedachten te ervaren. We sluiten af met een avondgebed in de Regenboogkerk.
 
Tijd: 20u - ca 21.30u (inloop vanaf 19.30uur).
Locatie: Het Spectrum bij de Regenboogkerk aan de Grotestraat in Nijverdal. 
‘Op weg in de stilte’ is een werkgroep van de Raad van Kerken.
Contact: Annemarie Altena, annemarie.altena@gmail.com of 0548-620539  
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

William S. Burroughs schreef op 21-10-2016

Na de stilte komt muziek het dichtst bij het zeggen van het onzegbare - Aldous Huxley. Prettige dag.

Uw reactie

Naam:
Bericht: