Play It Nijverdal failliet

Datum: 28-09-2016

16.00 uur - Amusementshal Play It aan de Markt in Nijverdal is vandaag door de rechtbank in Almelo failliet verklaard. Eigenaar Henri Geugies opende 5 mei van dit jaar deze amusementshal.

 
 
Een vergunning voor een speelhal kreeg Geugies met de gemeente niet rond.
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Jos schreef op 28-09-2016

Blijft de snackbar wel geopend? Goede kwaliteit waarvoor ik af en toe kom.

Gerrit schreef op 28-09-2016

Hoe dom kun je zijn

Jos schreef op 28-09-2016

Gerrit verklaar je nader.

Arie schreef op 28-09-2016

Gegokt en verloren

Theo schreef op 28-09-2016

Een vergunning die bij voorbaat niet verleend werd...

Gerrit schreef op 28-09-2016

Alles wordt uiteraard gesloten

kim schreef op 28-09-2016

Komt er nog een snackdag alles voor een euro?

Ondernemertje schreef op 28-09-2016

Ik denk dat ik een bordeel ga openen in Nijverdal. Kijk daarna wel of ik een vergunning krijg... Twee keer naïef. Play It en het HaHa Festival.

k.e schreef op 28-09-2016

geprobeerd en verloren, probeer maar een slecht lopende zaak lopend te maken.

Mitis schreef op 28-09-2016

En welke zaak loopt wel goed in Nijverdal?

Barry schreef op 28-09-2016

Nu maar een speelhal achter de kachel toch een mooie plek die ook leeg staat

Jos schreef op 29-09-2016

Cafetaria blijft open :)

Vraagje schreef op 29-09-2016

Ze hebben aangeplakt dat ze gesloten zijn ivm een verbouwing. Gaan ze uit van een doorstart in een andere vorm?

Jos schreef op 29-09-2016

Jan gaat ermee verder

Chantal K schreef op 29-09-2016

Verbaasd mij niks.2 keer geweest met man en kids maar deze dame was drukker met haar kapsalon dan met onze friet.Haar polo zat onder de haren.Stinkend vet ,keiharde radio enz enz,Wij gaan weer lekker naar Hellendoorn.

K-e schreef op 29-09-2016

Jos? Ben jij de gemeentelijke woordvoerder? ?? Intelligente opmerkingen komen van jou.

Def schreef op 29-09-2016

Chantal ik heb het zelfde mee gemaakt het leek wel en kapsalon. en ik lees jan m gaat door ook slecht meiboomstraat lukte het ook niet

def schreef op 29-09-2016

dan geugies in almelo 50.000 euro strop geen vergunning in park schelfhorst

Harm schreef op 30-09-2016

In Almelo 1200 kaarten verkocht voor het festival Haha op 30 september voor 15 euro per stuk en het feest gaat niet door, hoe nu verder?????

Jos schreef op 30-09-2016

@ K.e.,Hoe kom jij bij deze onzinnige opmerking? .

HaHa festivalganger schreef op 30-09-2016

@Harm, Onderstaande bericht ontvangen via de mail: Beste Haha Festival bezoekers, Helaas hebben wij moeten besluiten het festival te verplaatsen. Wij zijn nu druk bezig om te kijken naar welke datum het volgend jaar heen kan. U hebt voor de editie van 2016 een kaart/kaarten gekocht. Wij willen jullie daar 2 opties voor aanbieden: 1: u houdt de kaart en deze is ook geldig voor het volgende Haha festival 2: u krijgt uw geld terug voor de gekochte kaarten. Mocht u uw geld terug willen kan dat als volgt: Stuur ons een mail met de volgende gegevens: Naam Aantal kaarten De Unieke kaart nummers Uw rekening gegevens. Zodra deze gegevens binnen zijn zullen wij zo snel mogelijk afhandelen. Mocht u nog andere vragen hebben horen wij dat graag van u Hopelijk zien we u volgend jaar op het Haha festival. Met vriendelijke groet, Organisatie Haha festival Kaarten gekocht voor €21,- per stuk en ik heb €20,- teruggekregen. €1,- administratiekosten ben ik wel kwijt (en die andere 1200 personen denk ik ook)

Jos schreef op 30-09-2016

Bij de Kachel krijg je vast een euro korting op je eerste biertje.

William S. Burroughs schreef op 30-09-2016

Wat heeft al dat natrappen toch voor zin? Vooraf je mond opentrekken heeft vaak meer zin dan achteraf bevestigen wat je toen eigenlijk had moeten zeggen. Wie zijn nek boven het maaiveld uitsteekt is als een hoge boom die veel wind vangt. Ik mag hopen dat deze boom het eeuwige geruis in het struikgewas in de kachel gooit zodat deze nog lang zal blijven branden. Achteraf is het altijd makkelijk praten. Succes. Prettige dag.

Jos schreef op 30-09-2016

Geloof dat er destijds al genoeg gezegd en geschreven is toen het plan van Play it (speelhal) op tafel kwam. Dit in combinatie met de aanvraag voor een vergunning met speelautomaten. Jammer dat derden nu met een schuld van 150.000 euro zitten en hij gewoon verder gaat of er niets is gebeurd.

William S. burroughs schreef op 30-09-2016

Aan Jos. Dat klopt. Ik was ook niet voor de gokautomaten en de kleur van de gemeente kennende had ik ook niet verwacht dat ze er kwamen. Maar enthousiasme wordt wel vaker verward met naïef. Tot slot ben ik geen insider wat de financiën betreft maar van fouten kun je leren. Of hij gewoon verder gaat of er niets aan de hand is zijn uw woorden en kan ik niet bevestigen. Maar dat het natrappen een oplossing niet bevorderd lijkt mij duidelijk. Laten we hopen dat een ieder zijn verantwoording zal nemen. Meer kan ik er niet over zeggen. Ik vond de toon alleen wat beneden NAP gaan. Prettige dag.

`def schreef op 30-09-2016

Wiliam.S bourroughs ik dat dat je verhuist was en niet meer in deze gemeente woonde dat schreef jij en nu weer terug met commentaar ga maar eerst naar de wethouder praten van de vorige keer

J.P schreef op 30-09-2016

Ik heb begrepen dat Jan M daar niets gaat doen .Hij is half juli al gestopt en heeft er een nare nasmaak aan over gehouden .

gerrit schreef op 30-09-2016

kan mij voorstellen

William S. Burroughs schreef op 30-09-2016

Aan 'def. U bent in de war met ene Geronimo. Die had wat met de wethouder. Bovendien is Wiliam.S bourroughs (?) mijn scheve neef waar ik al jaren geen contact meer mee heb. Kortom u rijdt hier een scheve schaats. Prettige avond.

Def schreef op 30-09-2016

ik heb er een woord voor SORRY SORRY

Ghi schreef op 01-10-2016

Dat zijn 2 woorden Def......

Geronimo schreef op 01-10-2016

@def, probeer je populair te doen over een ander zijn rug? Twee tips: richt je geneuzel aan de juiste persoon en leer nederlands. Een of twee foutjes kan nog, maar jij moet terug naar school. Er klopt geen ene moer van jouw reactie.

Dirk Jan schreef op 01-10-2016

Als ik bovenstaande reacties allemaal lees krijg ik de indruk dat HvH een berichtensite wordt voor laagopgeleiden waarvan sommigen hun eigen naam nog niet eens kunnen schrijven.Ik voel mij hier helemaal thuis met mijn 4 jaar LTS.

gerrit schreef op 01-10-2016

Geronimio def heeft gelijk commentaar geven ben je niet verleerd wethouder hij komt er aan

Jos schreef op 13-10-2016

Vanavond 13 oktober is de commissie algemene bestuurlijke zaken en middelen in de raadzaal van het gemeentehuis. Er zal dan een besluit worden genomen over het verzoek tot wijziging van de verordening speelautomaten(hal) 2008.

Kim schreef op 13-10-2016

Gokje wagen op de uitkomst?

Mitis schreef op 13-10-2016

Ik was heel graag getuige geweest, van deze vergadering maar wel via internet, zoals bij de windmolen discussie. Zo jammer dat dit niet standaard is kan toch niet zo heel veel kosten. De infrastructuur is aanwezig dat hebben we gezien. De uitkomst is helder, de argumenten niet!

Jos schreef op 14-10-2016

Gemeente bedankt !!! Uitspraak verordening speelautomaten(hal) 2008 heeft gisterenavond plaatsgevonden. Eindelijk zie ik meer mogelijkheden om een gokje te wagen.

Anton schreef op 04-03-2017

Misschien een beetje een (hele) late reactie op dit bericht, maar gezien alles (jullie uitlatingen ) kan ik het niet langer voor mij houden. @jos,@arie,@gerrit,@def,@mitis en @k.e , altijd hebben jullie wel commentaar op iets of iedereen als diegene wat op poten probeert te zetten om Nijverdal of Hellendoorn weer op te kaart te zetten. Altijd hebben jullie commentaar op alles en iedereen (Zie Hart van Hellendoorn) Gaat het goed dan heeft zelfs een pauw niet genoeg veren om al jullie complimenten (veren) in het gat van de inniatiefnemer te steken. Maar owe als het misgaat dan is al het sprokkelhout dat jullie kunnen vinden niet genoeg om die ondernemer vanaf de enkels af te branden. Commentaar geven vanaf de zijlijn is toch zo lekker makkelijk zolang een ander de risico's neemt. Zou zeggen neem zelf eens een keer het iniatief, de moed en het lef om Nijverdal/ Hellendoorn weer op de kaart te zetten zonder commentaar te hebben op iemand die wel de moed en lef heeft (had) maar helaas een keer misgegokt heeft. Ikzelf weet heel goed wat dat inhoudt. Soms wil je heel graag wat ondernemen of op poten zetten om een inkomen te generen en een ander te plezieren. Soms weet je na lang twijfelen en discuseren dat je plan niet zal gaan werken. En soms heb je twijfels, maar ook een goed gevoel bij iets en neem je de gok. Ondernemen is nu eenmaal niet iets concreets. Soms, maar vaak komt er ook het (onderbuik) gevoel bij kijken. Ondernemen is aanvoelen/ verwachten wat de klant wil. Helaas maak je daarbij soms ook fouten door inschattingsfouten, waardoor je verlies lijdt of "falliet" gaat. Maar als je een Holdingmaatschappij hebt met meerdere onderlingengende BV's en er gaat een BV falliet, dan heeft dit geen effect op de andere BV's, omdat dit voor de wet/ de fiscus andere "zelfstandige" bedrijven zijn die niet hoofdelijk financieel aansprakelijk gesteld kunnen worden voor het falliet verklaarde bedrijf, ookal valt het falliete bedrijf onder dezelfde holding. Dit is ook de reden dat andere bedrijven van eenzelfde eigenaar door kunnen draaien terwijl 1 van zijn bedrijven failliet is verklaart. Dit alles wel met in acht name in hoeverre de holdingmaatschappij (hoofdeigenaar) ook hoofdelijk aansprakelijk gesteld kan worden voor de lusten en lasten van de onderliggende BV's van deze holdingmastschappij.

Uw reactie

Naam:
Bericht: