Vele successen voor leden Hertruiters dit weekend

Datum: 26-09-2016

08:28 uur - Dit weekend waren de laatste buitenconcoursen van dit seizoen. Meerdere leden van de Hertruiters kwamen aan de start in verschillende plaatsen. Nické Miskotte reedt met haar pony Brouwershavens Diva  in Epe. Zij kwamen uit in de klasse L1 dressuur en behaalden twee keer een eerste prijs met 206 en 207 punten. 

Lieke Schutten startte met haar paard in Markelo. Ze reed in de dressuur in de klasse M1/M2 rubriek. Hier behaalde ze in beide proeven een derde prijs. Anouk Pot startte ook in Markelo met haar pony Orion in de klasse B cat. C. Ze behaalde een tweede prijs.

Lotte Bakhuis ging in hier van start met haar pony Powerful Overlord. Ze behaalde in de dressuur klasse M1 cat. D/E een eerste prijs. Jade Kieft ging met haar pony Kaluha naar de bixie in Den Ham. Het was hun eerste wedstrijd samen en ze waren meteen succesvol want ze behaalden twee keer de eerste prijs in de dressuur.

Charéna Zandbergen deed met haar pony Kendale the Twins mee met het L springen cat. E in Luttenberg. Ze behaalde een derde prijs. Tessa Lemmers won haar paard Donna in Beerze in de dressuur klasse B een tweede prijs.

 

 

 

 

Uitslagen Reggeruiters.
 
AFgelopen weekend werd in Zwolle door rijvereniging de Haerst een dressuurwedstrijd georganiseerd.
De Hellendoornse amazone, Marjolein Rattink, uitkomend voor LR de Reggeruiters startte hier zondag met haar paard Daro
2 proeven in de klasse Z1 dressuur.
De combinatie wist een prima prestatie neer te zetten door in de eerste proef 232.5 punten en in de tweede proef 224 punten bij elkaar te rijden. 
Hiermee wisten ze in beide proeven de eerste prijs te behalen. 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: