De Zweef VR1 – Witkampers VR1 (2-7)

Datum: 26-09-2016

08:17 uur - Je hebt van die wedstrijden  waar je liever niets over schrijft omdat je zo’n wedstrijd als het ware opnieuw beleefd achter je laptop. De thuiswedstrijd tegen de Witkampers was zo’n partij, zeker de eerste helft. De vrouwen uit Laren zijn hun debuut in de 1e klasse goed begonnen met zes punten uit drie wedstrijden. Zij waren veruit ook de bovenliggende partij in de strijd tegen de Zweef.

 De Nijverdalse vrouwen hebben het altijd lastig tegen de Witkampers,

maar vandaag lieten ze zich helemaal het kaas van het brood eten. Gatenkaas dat was het in bijna alle linies. Het bestaat dus toch dat nagenoeg iedereen tegelijk een offday heeft.
Het is een mentale kwestie, zeker in de eerste helft. Je kunt onder de indruk zijn dat vijf medespeelsters niet mee kunnen doen vanwege blessures, maar zorg er dan voor dat je op z’n minst voor 150% inzet, passie en niet te vergeten inzicht wilt tonen. 


In de eerste klasse wordt dat mindere niveau zondermeer afgestraft en sta je bij de rust met 1-5 (!) achter, met één goaltje door Kim Praas.
De tweede helft gaf een licht herstel te zien, maar uiteindelijk konden de dames de opgelopen schade niet meer herstellen en floot de goede leidende scheidsrechter, de heer Vos, af bij een 2-7 eindstand. De 2e goal voor de Zweef en de statistieken werd gescoord door Melanie Kok. 
Soms ben je achteraf blij dat je niet in staat bent een verloren wedstrijd bij te wonen vanwege werk of andere verplichtingen, de trouwe lezer blijft dan in het ongewisse… maar of diezelfde lezer van dit verslag veel blijer wordt is maar de vraag……. 


Oh ja, volgende week is er weer een kans voor de Zwevers om het goed maken, dit keer een uitwedstijd in Bussum tegen  SDO.

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Sterretje schreef op 26-09-2016

Ster allures liggen op de loer bij VR 1

Jos schreef op 26-09-2016

Ik mis nog het verslag van 2 weken gelden, kan deze ook nog geplaatst worden?

Sterretje WIE? schreef op 26-09-2016

Wat heeft "ster allures" te maken met het niet hebben van een fitte selectie? Kom de vrouwen zelfs eens aanschouwen dan veilig commentaar geven vanachter je scherm.

Jos schreef op 26-09-2016

In elk verslag wordt geschreven dat er enkele dames niet zijn. Je bent toch een selectie? Een selectie is vrijwel nooit compleet door vakantie, werk, schorsingen of blessures. Vermeld dit dan ook niet. Je doet het met zijn allen en deze samenstelling zal wisselen!!!! Waren er twee weken ook veel afwezigen toen jullie compleet zijn weggespeeld?

Pieter schreef op 26-09-2016

Jos, jou verslag was waarschijnlijk net zo slecht als het spel van vrouwen 1, wat ze maar al te best weten. Tis eem nie aans! Je moet wel een héél saai leven hebben dat je je daar druk om kan maken elke week maar weer... ;-)

Sterretje schreef op 28-09-2016

Zelfs in de pauze grijpen ze eerst naar hun mobiel dat zegt al genoeg

Jos schreef op 28-09-2016

onder de wedstrijd mogen ze geen Pokemon vangen gok ik.

Hendrik schreef op 28-09-2016

Misschien kijken ze of Jos het verslag van de eerste helft al heeft geplaatst.

Uw reactie

Naam:
Bericht: