Dennis op den Dries vanwege ziekte tijdelijk vervangen door Andre Oonk

Datum: 24-09-2016

15:16 uur - Zoals velen wellicht al uit de media hebben vernomen, is GroenLinks-fractievoorzitter Dennis op den Dries afgelopen juli gediagnosticeerd met acute leukemie. De behandeling tegen deze ziekte is inmiddels in volle gang. Hoewel de eerste resultaten hoopgevend zijn, is Op den Dries vanwege zijn lichamelijke gesteldheid en de intensieve behandelingen die nog volgen voorlopig niet in staat om zijn functie als raadslid van de gemeente Hellendoorn naar behoren uit te voeren.

 Daarom zal hij gebruik maken van de ziekteregeling voor raadsleden en zal Hellendoorner Andre Oonk, die al twee jaar in de GroenLinks-fractie actief is als lid van de commissie Samenlevingszaken, de komende 16 weken de plaats van Op den Dries in de Hellendoornse gemeenteraad waarnemen. 

 

Wouter Felix tijdelijk terug als commissielid

 

Om de fractie op volle sterkte te houden, kan GroenLinks Hellendoorn verheugd melden dat voormalig raadslid Wouter Felix bereid is gevonden om de plaats van Dennis op den Dries in de raadscommissie Grondgebied tijdelijk in te nemen. Hij zal hierin worden ondersteund door steunfractielid Jochem Besten.

 

Erwin Knobben zal actief blijven als lid van de raadscommissie Algemeen Bestuurlijke Zaken en Middelen en de totale fractie zal daarnaast nog worden ondersteund door Andy Struikenkamp, Jan Willem Meijberg, Jody Besten en Tineke Hoeksma.

 

Dennis op den Dries: “Ik ben er trots op dat nu ik tijdelijk ben uitgeschakeld, er zoveel mensen opstaan die er samen voor gaan zorgen dat de kiezers van GroenLinks in Hellendoorn  ook de komende periode optimaal bediend zullen worden. Ik heb er alle vertrouwen in dat Andre en het team onze idealen superhelder zullen uitdragen, en ik hoop snel weer in goede gezondheid terug te keren.”

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

William S. Burroughs schreef op 24-09-2016

Veel sterkte en van harte beterschap. Prettige avond.

Mitis schreef op 24-09-2016

I.d.d. sterkte en beterschap gewenst! Een van de weinigen met een sterk en helder betoog bij de windmolen discussie die ik gevolgd heb via internet.

Han schreef op 25-09-2016

Beterschap en sterkte toegewenst. Hopende op een voorspoedig herstel.

Rikie Dommerholt schreef op 25-09-2016

Dennis, sterkte en beterschap toegewenst.

Uw reactie

Naam:
Bericht: