Vanmiddag ASVH Klassiek Oldtimermeeting Evenementenweide Nijverdal

Datum: 24-09-2016

9:31 uur - Oldtimers, bijzondere auto’s maar nu hebben we ook eigenaren van klassieke brommers uitgenodigd. Gezellig bijpraten, kennis maken met gelijkgestemden of eens komen kijken naar al dat moois in een ontspannen sfeertje, het zijn de ingrediënten van ASVH Klassiek. Een week na het geweld van de Hellendoorn Rally zal op zaterdag 24 september 2016 vanaf 13:30 de Evenementenweide aan de Koersendijk te Nijverdal volledig het domein zijn van oldtimers en hun trotse eigenaren. 

 

ASVH Klassiek kent een geheel eigen opzet; Vrijblijvend, zonder verlichtingen, auto’s kijken en laten zien. Wanneer het nazomer zich ook nog even van zijn beste kant laat zien dan mogen een fantastische middag verwachten. Bezoekers kunnen van 13.30 tot +/- 17.00 uur een grote variëteit aan “young” en oldtimers bewonderen waar eigenaren vol trots hun auto laten zien. Aan elke auto zit een verhaal en die verhalen worden graag gedeeld met bezoekers. 
Oldtimerbezitters die hun trots ook graag in Nijverdal presenteren kunnen zich aan te melden bij dhr. Bertus Hengstman via b.hengstman@zonnet.nl.



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: