Kaliber start met korte cursus Tekenen- en schilderen voor kinderen

Datum: 22-09-2016

23.15 uur - In oktober start een nieuwe ronde korte cursussen bij Kaliber Kunstenschool in de Holtink in Nijverdal. Er is keuze uit diverse korte cursussen muziek, dans en beeldende kunst voor zowel jong als oud. Nieuw dit najaar is de kidsklas Tekenen en Schilderen voor kinderen tussen 10 en 15 jaar.

 
 
Deze kidsklas biedt aan kinderen de mogelijkheid om zich specifiek (verder) te ontwikkelen in teken- en schildertechnieken. Veel kinderen zijn gek op tekenen, kleuren en schilderen en met deze cursus kunnen ze zich op een leuke manier verder hierin verdiepen en nieuwe technieken eigen maken.    
 
Dit najaar hebben we ook veel dansaanbod voor kinderen. Op zaterdag 1 oktober starten de korte cursussen  peuter- en kleuterdans. Voor kinderen vanaf 6 jaar zijn er op woensdagmiddag balletlessen in de Holtink. En voor wie graag klassiek ballet wil uitproberen kan gebruik maken van een proeverij waarbij je drie keer meedoet met de les. Voor meer informatie over de groepen en tijden, kun je terecht op de website.
 
De korte cursussen bestaan uit tot 10 of 15 lessen en bieden een goede mogelijkheid om te kijken of je hiermee verder wilt. Ook zijn er korte cursussen waarbij je heel gericht werkt naar een einddoel, zoals een kunstwerk of een optreden. Een compleet overzicht van alle korte cursussen staat op www.kaliberkunstenschool.nl. Voor meer informatie kun je ook bellen naar 088 48 68 700.
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: