Instructieavond kaartlees-ritten ASVH

Datum: 24-08-2016

8.08 uur - Na de zomerstop begint op 30 augustus a.s. de tweede helft van het ASVH kaartlees-seizoen met de ASVH instructieavond kaartlezen. Voor de mensen die niet precies weten hoe dit in zijn werk gaat of zich verder willen bekwamen, organiseert de ASVH op dinsdag 30 augustus hiervoor een speciale uitlegavond Op deze avond worden de diverse kaartleessystemen in de praktijk uitgelegd. 

 
 
 
In 't Noaberhuus aan de Dorpsstraat 15 in Hellendoorn starten we vanaf 20:00 uur met een korte uitleg van de basisreglementen, vlaggen en controle kaarten, waarna we middels het bol-pijl systeem naar een startlocatie in het veld rijden. Vanaf die locatie rijden we dan op basis van veel gebruikte systemen twee korte ritjes. Na elk ritje volgt direct een persoonlijke uitleg ter plaatse, waarna de terugweg naar 't Noaberhuus aangevangen kan worden voor een verdere uitleg. Deelname staat open voor iedereen.
 
Heeft u dit altijd al eens willen proberen of ken je iemand die wel geïnteresseerd is, hier is de uitgelezen mogelijkheid om te starten. Om de kosten hoeft u het niet te laten, slechts wat benzine, diesel of wellicht elektriciteit voor uw auto is alles, want deelname aan de uitlegavond is gratis!
 
Wat heb je als starter verder nodig? Een vergrootglas, liniaaltje en een pen zijn handig en verder natuurlijk, zo u wilt, een rijder of navigator.
 
Goede voorbereiding voor de 8 Uren van Hellendoorn
Op 29 oktober a.s. organiseert de ASVH de 8 Uren van Hellendoorn. Ben je al ingeschreven of ben je van plan om dit alsnog te doen, hier is de uitgelezen kans om nog wat te oefenen. We bieden deze avond naast de genoemde kaartlees-oefenritten ook de mogelijkheid om het zogenoemde Visgraat routesysteem eens te oefenen.
 
Kaartleeswedstrijden
De normale kaartleeswedstrijden worden gereden in de omgeving van Hellendoorn. Er wordt gestart in drie klassen waarbij de ervaren kaartlezers in de A-klasse, de gevorderde deelnemers in de B-klasse en de overige deelnemers in de C-klasse starten. Inschrijven is mogelijk vanaf 19.30 uur en vanaf 20.00 uur wordt er dan gestart. De kosten voor de wedstrijden op de dinsdagavond bedragen slechts € 5, = per equipe. De kosten voor de 8 Uren van Hellendoorn bedragen € 50,= per equipe, maar daar krijgt u dan ook een geheel verzorgde autosportdag voor. Kijk voor de volledige ASVH agenda op www.asvh.nl of volg onze Facebook pagina www.facebook.com/asvh.hellendoorn
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Pieter schreef op 24-08-2016

Aangezien er geen verslagen worden geplaatst zoals in hetkampioensjaar. Hierbij de uitslagen van SVVN 1. Levelerveld - SVVN 6-2. SVVN - Nieuw Heeten 1-2

Redactie HvH schreef op 24-08-2016

Pieter, wat we niet aangeleverd krijgen kunnen we ook niet plaatsen.

Jos schreef op 24-08-2016

altijd hetzelfde in goede tijden wel verslagen. in slechte niet, dus verwacht er dit jaar weinig te lezen. Heb wel hoop op Hulzense Boys.

Mitis schreef op 24-08-2016

Haha de "journalisten" van HvH willen het nieuws aangeleverd krijgen, kijk dat zijn de echten....

Tom schreef op 25-08-2016

@Mitis Onder welke steen leef jij, het is al jaren zo dat verenigingen uitslagen en verhalen aanleveren bij de pers. Jij denkt dat RTVoost bij iedere wedstrijd zit. Gaat geen enkele nieuwssite meer geld in steken om daar een journalist naar toe te sturen.

Renee Spaan schreef op 25-08-2016

SVVN wordt kampioen en elke week een verslag. Ze verliezen twee keer op rij in de beker en geen verslagen meer...zielig. Ze zullen dit jaar ook weinig winnen.

Mitis schreef op 25-08-2016

@Tom: Haha dank je wel voor deze geweldige eye opener (-;

Uw reactie

Naam:
Bericht: