‘Strong kiddy swim’ in zwembad Het Ravijn

Datum: 23-08-2016

13.59 uur - Op 7 en 8 september is er een themaweek tijdens het ouder- en kindzwemmen in zwembad Het Ravijn, ‘Strong kiddy swim’. Met nieuwe, uitdagende materialen kunnen de kinderen klimmen, klauteren, zingen en spelen. Op deze manier leren ze spelenderwijs en in kleine stapjes om te gaan met water ter bevordering van de zelfredzaamheid.

Aan het eind van de les worden unieke onderwaterfilmpjes gemaakt.
 
Strong kiddy swim is op woensdagochtend tijdens het inloopuur van 10.00 -11.00 uur. Dit uur is voor kinderen in de leeftijd van 3 maanden tot 4 jaar.
 
Op donderdagochtend zijn de lessen ingedeeld in leeftijdscategorieën. Er is dan ook oppas aanwezig voor eventuele andere kinderen.
 
09.00 - 09.30 uur  voor kinderen van  3  -   9  maanden
09.30 - 10.00 uur  voor kinderen van  9  - 18  maanden
10.00 - 10.30 uur  voor kinderen van 1½ - 2½ jaar
10.30 - 11.00 uur  voor kinderen van 2½ - 4 jaar
 
Ouder- en kindzwemmen is voor ouders of grootouders een heerlijk moment om samen te genieten en alle aandacht te richten op het kind. Bovendien leren kinderen zich veilig en vertrouwd te voelen in het water waardoor het later gemakkelijk instroomt in onze zwemlessen ABC.
 
Meer informatie staat op www.hellendoorn.nl/hetravijn
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: