Van Buren neemt WTC DOCTOR over

Datum: 23-08-2016

10.35 uur - Henk van Buren gaat weer ondernemen aan de Bedrijvenweg in Nijverdal. Per 1 oktober neemt hij het bandencentrum van Erwin Doctor over. Daarmee verschijnt de naam Van Buren weer op een gevel op Industrieterrein ’t Lochter. Het bedrijf gaat Van Buren Banden heten. Henk van Buren verkocht in november 2012 Van Buren Bouwmaterialen aan de CRH groep.

 
 
‘‘En zo kruipt het bloed weer waar het niet gaan kan’’, aldus een lachende Henk van Buren. ‘’Ondernemer ben je nu eenmaal. Dat kun je niet leren. En dan is het mooi dat deze kans voorbij kwam. Erwin Doctor blijft nog 3 maanden actief binnen het bedrijf en zal zich daarna verder specialiseren in klassieke rally auto’s.’’
 
Van Buren Banden zet de activiteiten van het ‘Wheels & Tyres Centre’ door. Dus daar kunnen particulieren terecht voor zomer- en winterbanden en velgen, maar ook voor het uitlijnen van de auto. Onderscheidend is het advies waarbij veiligheid en duurzaamheid centraal staan. Uniek voor Nijverdal is bovendien het bandenhotel. Klanten kunnen daar hun zomer- of winterbanden stallen, nadat ze zijn verwisseld. Van Buren zal zich ook gaan richten op bedrijven met een groter wagenpark. Ambitie genoeg, maar alles op z’n tijd. “Eerst gaan we de vestiging in Nijverdal tot een mooi succes maken.”
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: