Welkomstontbijt bij Open Huis De Zweef

Datum: 23-08-2016

9.10 uur - Op zaterdag 27 augustus houdt voetbalvereniging De Zweef van 8.30 tot 11.30 uur haar jaarlijkse Open Huis voor de F-jeugd, F-League en alle 4- t/m 8-jarigen die graag willen voetballen. Dit jaar begint het evenement met een gezellig en gezond welkomstontbijt voor de kinderen en hun ouders.

 
 
Voor leden de ideale gelegenheid om tijdens deze opening van het seizoen bij te praten en kennis te maken met het nieuwe team. Voor nieuwe gezichten een mooie kans onze vereniging al een beetje te leren kennen. Iedereen is van harte uitgenodigd, dus vriendjes, vriendinnetjes, broertjes, zusjes en ouders zijn welkom.
 
Vanaf 8.15 uur is de kantine aan de Koersendijk geopend en om 8.30 uur wordt het ontbijt per team geopend. Na het eten kunnen de kinderen zich omkleden en verzamelen op de velden. Voor de F-jeugd is er een voetbalprogramma en voor de jongsten op het hoofdveld een spellencircuit. Het open huis eindigt om 11.30 met een verrassing op het hoofdveld.
 
Nieuwkomers en geïnteresseerden
Het Open huis van De Zweef is naast de aftrap van het seizoen 2016/2017 uiteraard ook bedoeld om de vereniging aan geïnteresseerden en nieuwkomers te laten zien. Wie voor het eerst is en/of niet beschikt over een voetbaltenue; geen probleem. Sportieve kleiding, voetbal- of sportschoenen is genoeg om mee te kunnen doen. Wie meer informatie over het Open Huis of over het jeugdvoetbal bij De Zweef wil weten, kan contact opnemen met Stefan Scholten (jeugdcommissie), tel.nr. 0548-618463. Ook kan geïnformeerd worden bij de jeugd-coördinatoren Jurgen Meijer en Martijn Evers.
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: