Nieuw lesprogramma aquasport in Het Ravijn

Datum: 22-08-2016

16.24 uur - In de week van 29 augustus t/m 2 september brengt zwembad Het Ravijn een nieuwe CD met bijbehorend lesprogramma uit voor de Aquasporten. De vakantiekilootjes mogen er weer af. Daarom is gekozen voor de themasong “Girl, I want to make you sweat” van Inner Circle. Alle spieren worden aan ‘t werk gezet, de hartslag gaat omhoog en de lichaamstemperatuur stijgt tijdens de total body work out.

 
 
Alle deelnemers krijgen een mini deo aangeboden door Etos en nieuwe klanten kunnen deze week gratis een les uitproberen. 
 
Het aanbod van de Aquasporten bestaat uit 5 verschillende programma’s, uitgevoerd door twee enthousiaste, deskundige instructeurs. Tweemaandelijks lanceren zij een nieuwe muziek-cd met een daarop afgestemd lesprogramma.
Door gebruik van opzwepende muziek en passende, nieuwe materialen blijven de work-outs leuk en afwisselend. 
 
Groot voordeel van aquasport is dat de gewrichten niet of nauwelijks belast worden. Daarom zijn de work-outs geschikt voor iedereen. Door de weerstand van water is aquasport een complete body-workout, waarbij alle spiergroepen bewerkt worden. Tegelijkertijd zorgt aquasport voor een hogere vetverbranding. 
 
Zin om op een leuke manier te werken aan verbetering van kracht, coördinatie, conditie en flexibiliteit? Raadpleeg dan de site www.hellendoorn.nl/hetravijn
 
Kijk wat het beste bij je past en ervaar wat water voor je doet!
 
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: