Open Dag Belevingshuus in Daarlerveen

Datum: 22-08-2016

11.29 uur - Komende zaterdag, 27 augustus, is er een Open Dag van het Belevingshuus aan het kanaal in Daarlerveen. De Open Dag aan de Kerkstraat 21 is van 10.00 uur tot 16.00 uur. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

 
 
 
Het Belevingshuus biedt één keer per maand logeer- en dagopvang aan voor kinderen tot 18 jaar met een beperking. Het Belevingshuus staat in een omgeving waar je de natuur kunt horen, zien, voelen, ruiken en proeven. Het huis opent de zintuigen. Het is een plek waar veel ontdekt en waargenomen kan worden. Afgelopen voorjaar bestond het Belevingshuus vijf jaar. 
 
Susan Kruiskamp en Harry Broekhuizen van het Belevingshuus zien uit naar de Open Dag op 27 augustus: “We hopen heel veel mensen te mogen begroeten. Ook mensen die niet gelijk iemand met een beperking in hun naaste omgeving hebben zijn meer dan welkom. Daarnaast hopen we ook dat de inwoners van Daarlerveen van de mogelijkheid gebruik maken om een kijkje te komen nemen. De Open Dag is een prima gelegenheid om met eigen ogen te zien wat we in het Belevingshuus allemaal doen.”
 
Popcorn bakken in de tipi
Tijdens de Open dag is er veel te zien en te doen in en rond het Belevingshuus. Zo kan men de vele dieren van het Belevingshuus bekijken en kan men rondkijken in de belevingstuin. Ook kan er popcorn worden gebakken in een echte tipi [indianentent]. Verder kunnen belangstellenden informatie krijgen over de arrangementen, de weekendopvang en de stichting Mimakkus. Natuurlijk is er voor iedereen ook koffie, thee of limonade.
 
Meer informatie over het Belevingshuus via: www.belevingshuus.nl Hier zijn ook (onder: Contact) het telefoonnummer en de adressen van de sociale media kanalen te vinden.
 

Het Belevingshuus aan de Kerkstraat in Daarlerveen
 

Schaftkeet en Boerenschuur
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: