Zomer orgelconcert Mark Brandwijk 26 augustus Regenboogkerk

Datum: 22-08-2016

11.20 uur - Het laatste orgelconcert in deze zomerserie sluiten wij af met een talentvolle jonge organist. 
De afgelopen vier concerten hebben zowel aankomende talenten en de bekende organist Martin Mans met veel plezier gespeeld op het  “Mense Ruiter” De vele improvisaties  worden door zowel jong als oud zeer gewaardeerd.

 
 
Met Mark Brandwijk belooft het dan ook een mooie verrassende afsluiting te worden met een mooi en gevarieerd programma.

 
Biografie:

Mark Brandwijk (1994) kreeg op 6-jarige leeftijd zijn eerste orgellessen in zijn woonplaats 
Krimpen aan den IJssel van Jaap den Besten.
In 2006 vervolgde hij zijn lessen bij Everhard Zwart. In het jaar 2006 begon hij ook met het begeleiden van koren. Behalve orgel speelde hij hierbij ook piano. In het jaar 2007 won Mark de wisselbeker van het Feike Asma-concours en won deze ook in 2008 en 2009.

Op dit moment is Mark vaste begeleider bij de volgende koren: Young Ladies Choir “Hadassah”, jongerenkoor “Speranza”, “Het Hollands Jongerenkoor” en “Het Groot Nederlands Jongerenkoor”.
 
Vanaf juni 2010 volgt Mark ook pianoles bij Mirjam IJsseldijk in Krimpen aan de Lek. Vanaf medio 2011 maakt hij deel uit van “The Martin Mans Band”. Mark werkte reeds mee aan tientallen cd-opnames en heeft inmiddels al 
twee solo-cd’s uitgebracht genaamd “Markant” en “Remarkable”. 
Samen met Reinier Korver vormt hij het “Duo Virtuoso”. De laatste jaren heeft Mark zich steeds meer toegelegd en bekwaamd in het componeren en arrangeren van muziek.
 
Zomer orgelconcert Mark Brandwijk op vrijdag 26 augustus Regenboogkerk in Nijverdal
Adres:  Grotestraat 127

Aanvangstijd 20.00u

Programma orgelconcert  is aanwezig

Toegang is gratis  -  Vrije gift bij de uitgang
 
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: