De Joncheerelaan tijdelijk afgesloten

Datum: 21-08-2016

13.34 uur - De Joncheerelaan in Nijverdal zal ter hoogte van de Van den Steen van Ommerenstraat van 22 augustus tot en met 26 augustus afgesloten zijn voor gemotoriseerd verkeer. Fiets- en voetgangersverkeer kan wel gewoon doorgang vinden.

 
 
 
 
De afsluiting houdt verband met het bouwrijp maken van het terrein voor de nieuwbouw van ‘Aan deTuinen’ aan de rand van het centrum van Nijverdal. Aan de Van den Steen van Ommerenstraat worden 23 woningbouwkavels gerealiseerd met uitzicht op het Leo ten Brinkepark. Van die 23 kavels zijn er inmiddels voldoende verkocht om verantwoord met het bouwrijp maken te kunnen beginnen. De werkzaamheden zullen plaatsvinden vanaf 22 augustus tot medio oktober 2016. In de eerste week van die periode wordt de bouwweg van het terrein aangesloten op de Joncheerelaan.
 
Aannemer Nexus Infra BV uit Nijverdal zal de werkzaamheden uitvoeren. Hoewel alles in het werk wordt gesteld om aanwonenden en verkeer in de omgeving zo weinig mogelijk te hinderen is enige overlast niet te voorkomen. Vrachtwagens zullen bijvoorbeeld af- en aanrijden voor het transport van grond. Tijdens de werkzaamheden blijft de toegang tot appartementencomplex Goudenstein gegarandeerd.
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: