Onderhoudswerkzaamheden aan de Grotestraat

Datum: 21-08-2016

13.29 uur - De komende maanden wordt de asfaltverharding van een gedeelte van de Grotestraat vervangen. Om omwonenden en anderen te informeren organiseert de gemeente een inloopbijeenkomst op dinsdag 23 augustus. U kunt tussen 17.00 tot 19.00 uur terecht in de hal op de eerste verdieping van het Huis voor Cultuur en Bestuur. Er zijn voldoende medewerkers aanwezig om uw vragen te beantwoorden en verdere uitleg te geven.

 
 
 
De werkzaamheden starten op maandag 5 september. Nexus Infra verzorgt dan groot onderhoud aan het gedeelte tussen het politiebureau en de Regge. Tegelijkertijd verricht Van Heteren Weg- en Waterbouw BV reparatiewerkzaamheden aan de Thomas Ainsworthbrug.
 
Van 5 september tot en met 14 oktober wordt in verband met de werkzaamheden dit gedeelte van de Grotestraat volledig afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Gedurende een aantal weken daarna zal op hetzelfde gedeelte eenrichtingsverkeer worden ingesteld voor verkeer uit de richting Wierden.
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

jan schreef op 22-08-2016

gewoon in eenmaal op nieuw doen anders krijgen we lap werk kost veel meer

Henk R. schreef op 22-08-2016

@Jan. Volgens mij is de gemeente zo verstandig. Gezien de tijd die de afsluiting duurt, is het geen lapwerk, maar wordt het goed aangepakt. Met je eens dat dat het beste is. Goed dat het door een lokaal en regionaal bedrijf gebeurd.

Uw reactie

Naam:
Bericht: