Opening kunstgrasveld en jubileumseizoen NKC’51

Datum: 19-08-2016

19.00 uur - Het korfbalseizoen staat weer op het punt van beginnen en bij NKC’51 is men al begonnen met de voorbereidingen daarvoor. Het is een bijzonder jaar, de vereniging bestaat 65 jaar en de jeu de boules-afdeling 30 jaar. Ook is er in het afgelopen seizoen gewerkt aan de bouw van nieuwe kleedkamers, bergingsruimte en jeu de boules-banen, die in de afgelopen weken al in gebruik zijn genomen.

 
 
Daarnaast ligt er inmiddels ook een nieuw kunstgrasveld, waarmee NKC’51 vanaf dit seizoen ook op velden met kleinere afmetingen gaat spelen. Deze nieuwe afmetingen worden in de komende jaren overal overgenomen en zijn opgelegd vanuit de korfbalbond, met als doel zorgen voor een sneller en attractiever korfbalspel.
 
Op zaterdag 27 augustus is er een grote seizoensopening met verschillende toernooien en activiteiten voor jong en oud. ’s Ochtends wordt er een gestart met een groot ontbijt voor alle NKC’ers, waarna wethouder Coes de officiële opening zal verrichten van het nieuwe kunstgrasveld en de al eerder in gebruik genomen nieuwe kleedkamers en jeu de boules-banen.
 
Daarna starten er drie verschillende toernooien. Tijdens het korfbaltoernooi komen verschillende selectieteams gedurende de dag in actie. Bij veel selectieteams is de teamindeling nog niet bekend en wordt er nog gestreden om een plekje. Daarnaast is er ook een jeu de boules-toernooi en een ouder/kind priktoernooi, waarin koppels met elkaar de strijd aan gaan om te beslissen welk koppel het beste schiet oftewel ‘prikt’. 
 
Op deze dag is er ook aandacht voor de sponsoren, zo is er ’s middags een speciale open VIP-vrachtwagen waar sponsoren onder het genot van een hapje en een drankje het korfbaltoernooi kunnen volgen. Verder is dankzij o.a. Jumbo Kruidenwijk, groothandel De Oude Molen en de Gulle Goedzak het ontbijt voor iedereen en de BBQ voor kinderen gratis.
 
Na de toernooien is er een barbecue en de dag wordt afgesloten met een feestavond. NKC’51 hoopt op een gezellige en sportieve dag. Supporters zijn van harte welkom om op deze dag een kijkje te komen nemen op het NKC-terrein aan de Sportlaan. Het complete programma en alle informatie is te vinden op www.nkc51.nl
 
Klik HIER voor het programma.
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: