Rabo Familiefietsdag zondag 28 augustus

Datum: 19-08-2016

16.28 uur - Rabobank Noord en West Twente houdt op zondag 28 augustus haar jaarlijkse Rabo Familiefietsdag. Speciaal voor deze dag zijn nieuwe fietsroutes uitgezet met diverse startlocaties. Fietsliefhebbers kunnen starten in Nijverdal, Den Ham, Almelo, Tubbergen en Geesteren. U bent, eventueel samen met uw hele gezin, van harte welkom. 

 
 
 
 
Vanuit Nijverdal kunt u zondag 28 augustus tussen 9.30 en 12.30 uur starten bij camping De Noestelerberg (Holterweg 116). Medewerkers van de Rabobank staan klaar om u in te schrijven en de route te verstrekken. U kunt kiezen uit een fietsroute van twintig of veertig kilometer. 
 
Deelname aan de Rabo Familiefietsdag is gratis en opgave van tevoren is niet nodig. Bij de start ontvangen de deelnemers de fietsroute en iets lekkers voor onderweg. Op het eindpunt nodigt de Rabobank de fietsers van harte uit voor een welverdiend drankje. 
 
De Rabobank hoopt op mooi weer, zodat u ultiem kunt genieten van een prachtige Rabo Familiefietsdag. Graag tot zondag 28 augustus!
 
Voor meer informatie: www.rabobank.nl/nwt.
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: