Burgemeester Raven opent Buitengewoon Lekker Sallandse Heuvelrug

Datum: 21-07-2016

11.30 uur - Onder het genot van Champagne, lekkere hapjes, een BBQ en vele genodigden heeft Burgemeester Raven van gemeente Hellendoorn Buitengewoon Lekker Sallandse Heuvelrug officieel geopend. In het openingswoord roemde de burgemeester het enthousiasme en goed verzorgde keuken, een aanwinst voor de locatie. 

 
 
Met nieuwe eigenaar Haikanoes Dubbelman richt dit restaurant zich op een brede doelgroep van jong tot oud die willen komen genieten van de natuur. Op de kaart veel biologische en streekproducten, zoals onder andere muntthee met munt uit de eigen kruiden- en groentetuin, biologische hamburgers van Roodbonte runderen uit Raalte, antibioticavrije kip uit Albergen en friet van zelf gesneden aardappels. En natuurlijk uitstekende koffie met appelgebak. Samen met Staatsbosbeheer, de verhuurder van de zalen is er ook ruimte voor vergaderingen en feesten tot groepen van 250 personen. 
 
Bij aankomst springt op het eerste gezicht het geheel nieuwe terras met de grote witte driehoekige zeilen in het oog. Met meubels gemaakt van hout uit de omliggende bossen een mooi geheel met de prachtige omgeving. Voor kinderen is er direct aan het terras volop speelplezier ingericht. En ook al combineren vrijwel alle gasten een bezoek aan het restaurant aan een wandel of fietstocht door het park, het is ook wel heel verleidelijk om er gewoon lekker te blijven zitten… 
 
 
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Jos schreef op 21-07-2016

Ik wit n’nens van

jan schreef op 21-07-2016

dan zal je wel niet belangrijk zijn jos

Dirk Jan schreef op 22-07-2016

Die Raven is er altijd als de kippen bij, ze gaat blijkbaar graag door het lint.

gerrit schreef op 25-07-2016

Dirk dat is heel mooi gezegd dit doet ze liever als op het gemeente huis.Daar is haar stokwoord wij zullen het meenemen.

Piet schreef op 25-07-2016

wijlen de Boer dat was nou een echte burgemeester van de gem hellendoorn

Geronimo schreef op 29-07-2016

@Piet, knap van je om zijn naam niet eens te weten.

piet schreef op 03-08-2016

Geronimo wat voor naam bedoel je Ga jij maar eens naar de wethouder koffie drinken als je niet meer in de gemeente woont moet je geen commentaar leveren.heb je anders niets tedoen

Henk R. schreef op 03-08-2016

@Piet, helemaal met je eens. Geronimo legt op alle slakken zout. Hij bedoelt dat het Boer is en niet De Boer en dat voor iemand die nog te laf is, ook al woon je buiten de gemeente, om bij de wethouder op de koffie te gaan. Van mij mag je ook van buiten de gemeente best commentaar leveren, hoewel de beste stuurlui altijd aan wal staan, maar heb dan in ieder geval het lef om in gesprek te gaan.

Dirk Jan schreef op 03-08-2016

Ik hoop niet dat ik met mijn opmerking de indruk heb gewekt dat ze haar werk niet goed doet, ik dacht alleen maar even leuk te zijn door raven, kippen en een lint in 1 zin te gebruiken ;)

William S. Burroughs schreef op 03-08-2016

Aan Dirk Jan. Ik heb geen vel voor mijn ogen zo dik als een olifant voor zijn knieën. Ook het welbekende bord voor je kop is mij volledig vreemd. Kortom bij mij heeft u die indruk niet gewekt. Prettige dag.

Geronimo schreef op 03-08-2016

@Henk R., je gebruikt wel grote woorden hier. Maar doe jezelf en mij een plezier en vraag op tctubantia.nl maar eens, waarom al mijn reacties niet worden geplaatst. Jullie worden gewoon gemanipuleerd.

Mitis schreef op 03-08-2016

@ Geronimo: Gemanipuleerd wordt ik zelfs bij de slager met de aanbiedingen. Zou het kunnen zijn dat men jouw zure bijdragen voor de rest van de mensheid niet boeiend of humorvol genoeg vindt?

Geronimo schreef op 03-08-2016

@Mitis,tctubantia vindt het toch nodig om een artikel aan mij te wijden (en God mag weten waarom), dan heb ik toch ook het recht om een weerwoord te geven. Maar jij vind het dus ok, als iedereen alles tegen jou mag zeggen, inclusief TCT, en jij dan geen kans krijgt om dat te weerleggen. Dat zijn chinese praktijken.

Jos schreef op 03-08-2016

@ geronimo, waarom vraag jij geen gesprek aan nu je weet dat de wethouder hier voor open staat? Je mening verkondigen zoals hier op internet met de beste man kan toch?

Henk R. schreef op 03-08-2016

@Geronimo. Het kan geen kwaad om af en toe in de spiegel te kijken en jezelf eens afvragen waarom je bijdrage niet geplaatst wordt. Maar daar ging het mij niet om. Een reactie geven omdat iemand per abuis het woordje De toevoegt aan een naam, terwijl jezelf niet het lef hebt een gesprek aan te gaan, zegt voor mij genoeg. Heb ik geen grote woorden voor nodig. Overigens alle respect hoe burgemeester Raven haar taak doet. Ze is betrokken en aanwezig, volgens mij de eerste taak van een burgemeester. En dan hebben we het nog niet over dit mooie vernieuwde restaurant. Goed dat iemand dit aandurft en ook nog met een duidelijke visie, die aansluit bij het gebouw en de omgeving. Heel veel succes gewenst.

Pibernik schreef op 03-08-2016

Ik krijg zo langzamerhand het idee dat er nog meer door het lint gaan als ik bovenstaande reacties lees.

Geronimo schreef op 03-08-2016

@Jos en @Henk R, De Tubantia heeft mij hierover geschreven, ik wist van niets, en zij wilden hier bij aanwezig zijn. Maw goedkoop scoren voor de buhne. Dat en niets anders is de insteek van TCT en niets anders. Ik had in het niet geplaatste stuk aangegeven dat ik wel met Walder in gesprek zou gaan wanneer ik weer in Nijverdal ben., En over Raven heb je tot nog toe geen geen kwaad woord gehoord van mij.

Jos schreef op 04-08-2016

ben benieuwd wanneer je weer in |Nijverdal bent voor een gesprek. Je woont vast nog wel in de buurt.

Geronimo schreef op 04-08-2016

@Jos, heb het gehele verhaal uit de doeken gedaan op tctubantia.nl.Hier onder zal ik de letterlijke tekst plaatsen van een van de vele reacties van mij die TCT niet wil plaatsen. Verder weten zij precies wie de reacties geeft, en toch plaatsen zij een reactie van een ander onder mijn pseudo.

Geronimo schreef op 04-08-2016

"Verder speelt de Tubantia vieze spelletjes. Zij hebben mij tot 3x toe benaderd, om met Walder in gesprek te gaan, in HUN BIJZIJN. Ik kan en ben van plan om met hem een kopje koffie te drinken, maar onder 4 ogen. Dit hoef ik de Tubantia toch niet kenbaar te maken? Dit zeg ik nu, omdat ik niet zeker wist of mijn vorige reactie geplaatst zou worden, net als deze. Alleen zal Walder moeten wachten tot ik weer in Nijverdal ben".

Geronimo schreef op 04-08-2016

@Jos, nog vergeten. Heb ze er ook op geattendeerd om Walder te informeren over dit artikel, anders mist hij dit ook weer, en kunnen we weer opnieuw beginnen. Weigerde TCT ook te plaatsen.

Jos schreef op 04-08-2016

Ik zag aan de redactie van HVH. Plaats een uitnodiging in naam van Geronimo voor een gesprek met de heer Walder.

Jos schreef op 04-08-2016

Geronimo, je kunt natuurlijk ook een mailtje sturen naar gemeentebestuur@hellendoorn.nl om een gesprek aan te vragen. Mogelijk op neutraal terrein :)

Dirk Jan schreef op 04-08-2016

Ziet er wel mooi uit die Sallandse Heuvelrug, ik dacht ik gooi het eens over een andere boeg.

piet schreef op 04-08-2016

Geronimo Wat een hoop woorden een telefoontje naar de wethouder zonder dat de krant het weet en dan kun je rustig praten met hem dan ben je er vanaf

Geronimo schreef op 04-08-2016

@Jos, heb nu zoveel gezegd en uitgelegt op tctubantia.nl, dat een gesprek mij niet meer nodig lijkt. Mocht Walder daar alsnog behoefte aan hebben, dan meld hij het maar daar of hier en dan drinken we gezellig een bakkie. in het Huis van Bestuur en Cultuur.

k.e schreef op 04-08-2016

is dit een zeur plek geworden wissel jullie tel nummers.

Geronimo schreef op 05-08-2016

@k.e., zijn al onze reacties dat niet? Neem jezelf niet zo serieus en klik anders geen 2 weken oude berichten aan; jij bent toch gewoon nieuwsgierig door "de laatste 5 reacties".

Jos schreef op 05-08-2016

@Geronimo, ga gewoon het gesprek aan als je durft zeikerd. Hier met je grote mond anderen belachelijk maken onder een pseudoniem.

Geronimo schreef op 05-08-2016

@Jos, denk je dat ik op een leugen in ga. Leest eerst eens alles op tctubantia.nl. Mocht dit echt door Walder gezegd zijn, dan had hij zich toch ook in deze discussie gemengt? Verder heb ik gemeld dat als hij behoefte heeft aan een gesprek ik daarop inga. En hoe noem je Jos dan, je naam? Heb dan ook de kloten om je achternaam te vermelden.

Dirk Jan schreef op 05-08-2016

Had ik al geschreven dat de Sallandse Heuvelrug er mooi uit ziet ?

Jos schreef op 05-08-2016

@Geronimo, Jos Kappert. Nou en wat is jouw voor en achternaam?

William S. Burroughs schreef op 05-08-2016

Iedereen in paniek behalve ik. ZEN. Prettige dag.

Mitis schreef op 05-08-2016

Stoppen met dit gezeur! Ik wens u smakelijk eten bij Buitengewoon Lekker Sallandse Heuvelrug. Het was niet mijn favoriete restaurant we gaan het snel uitproberen...

k.e schreef op 05-08-2016

wat zou het prettig zijn als H V H deze eruit haalt.

Jos schreef op 05-08-2016

IP adres gewoon blokkeren

piet schreef op 08-08-2016

Geronimo wees nu eens een man en meld je bij de wethouder an voor een gesprek

Geronimo schreef op 09-08-2016

@Piet, mijn laatste post hierover, anders gaat de rest nog meer over de rooie. Dat bericht in TCT hebben zij zelf gefabriceerd, anders zou er wel een reactie van Walder zelf zijn gekomen. Daar staat ook wat ik tegen Walder heb, dat hebben ze weer wel geplaatst. Als dit de gemeente een kop koffie waard is, dan laat Walder zich maar horen en dan kom ik wel een bakkie drinken. Kijk de reacties op TCT dus ook even na.

Jos schreef op 09-08-2016

Je hebt via de krant van de heer Walder een uitnodiging ontvangen. Echter hier ga jij niet op in. Je gaf aan hier geen behoefte te hebben 'omdat jij niet meer in de gemeente woont'. Je gaf aan te zijn verhuisd,

Han schreef op 09-08-2016

@Geronimo, kwartje viel een beetje laat, maar idd je bent wel uitgenodigd. Had het echt niet gelezen. Als je een beetje kerel of vrouw bent dan ga je in gesprek. Maar nog iets, je verweet Jos ervan dat hij de kloten niet had om zijn volledig naam te noemen. Nou die kloten had hij, maar jij hebt je kloten nog niet laten zien. Ik ben dan ook erg benieuwd naar de persoon die achter de naam geronimo schuil gaat.

piet schreef op 11-08-2016

Gerinimo Laat zien nu eens zien wat je bent

Jos schreef op 11-08-2016

De organisatie (op naar Nijverdal) geven de standhouders de schuld. Dit is geheel niet de waarheid. De organisatie is vorig jaar al gewaarschuwd dat je eerst geld moet innen alvorens de standhouders er mogen staan. Als standhouders dan 2 weken geleden een zeer slechte markt hebben, merendeel kreeg kosten huren plek (140) er niet uit. Organisatie, met name de centrumpromotor dacht eventjes het te organiseren. Hij had veel kritiek op zijn voorganger. Terecht maar hij bakt er zelf nog minder van. En dat te bedenken dat deze man betaald wordt door winkeliers en gemeente. Maar meer kapot maakt dan... (Betaald parkeren afschaffing) overigens op een paar winkeliers na deden de meeste winkels uit het dorp ook niet mee...

piet schreef op 12-08-2016

HALLO jOS VOLGENS MIJ DWAAL JE BEETJE AF HET HEEFT NIETS MET D SALLANDSE HEUVEL RUG TE MAKEN HET GAAT NOG STEEDS OVER GERINIMO

gerrit schreef op 13-08-2016

Jos je haalt alles door elkaar en piet het gaat over de standhouders en betaald parkeren inderdaad is jos de weg kwijt

Jos schreef op 13-08-2016

Gerrit geen ouwe koeien uit de sloot halen. Ben net terug uit Amerika misschien jetlag. Jammer dat ze in Nijverdal niets kunnen organiseren. Geen saamhorigheid als in Heldern.

piet schreef op 16-08-2016

Jos dan moet je niet reageren als net terug komt als je toch mee wilt doen blijf dan bij het onder werp dus eerst lezen en dan reageren

Uw reactie

Naam:
Bericht: