Hondentoilet of vuilnisbak

Datum: 22-05-2016

Ingezonden brief: Op verschillende plekken in het centrum van Nijverdal blijkt het normaal te zijn om op het hondentoilet je plastic zakje met daarin de hondenpoep weg te gooien.

 

 

De hondentoiletten, sowieso al geen prettige plek om naar te kijken, veranderen hierdoor in een vieze vuilstort plek. Hondenbezitters is het nu zoveel moeite om dat plastic zakje met de behoefte van je eigen hond in je eigen vuilnisbak te gooien?

Karel

 

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Angelique schreef op 22-05-2016

Wees blij, doordat de poep in een zakje zit gaat het toilet ook niet zo stinken. Je zou die mensen juist moeten prijzen. Drie kwart laat de poep van zijn hond zomaar overal liggen. Ik zie liever een zakje dan al die drollen op het toilet. Ps. Ben je nou serieus al die toiletten langsgegaan om foto's te maken? Misschien een hobby zoeken? Waar maak je je druk om. Elke week worden ze verschoond en het is niet verboden. Als de gemeente er last van heeft zetten ze maar prullenbakken neer. Er komen duizenden euro's binnen per jaar aan hondenbelasting. Of beter nog laat de gemeente controleren op die viespeuken die de poep van hun hond overal laten liggen!!

pff. schreef op 22-05-2016

@angelique . Dan moet er maar zo'n toilet bij jou voor de deur. Ik betaal ook veel voor afval, mag ik het dus netjes in een zak bij jou voor de deur dumpen?

Harm schreef op 22-05-2016

Klopt, er komt genoeg geld binnen aan hondenbelasting om prullenbakken te plaatsen speciaal voor afval van zakjes hondenpoep,en dan wekelijks legen. Geld genoeg.

Tom schreef op 22-05-2016

Honden belasting is ingevoerd om de Shit op straat op te ruimen die de eigenaren en hun beestjes achterlaten, straks gaat de belasting weer omhoog omdat nu ook de zakjes moeten worden opgeruimd.

William S. Burroughs schreef op 22-05-2016

Aan Angelique. Het is bedoeld als een hondentoilet. Prullenbakken lijken mij overbodig mits de hond tijdens zijn boodschap een milkshake of broodje hamburger nuttigt. Nee de prullenbakken moeten er komen omdat het baasje te beroerd is om zijn eigen prullenbak te gebruiken. Maak er elke week maar een foto van om te laten zien waar het gezonde verstand nog zegeviert of de stront. Wat voor associaties deze foto bij mij oproepen? Die van strontbuurt of gore bende. En dat moeten we met elkaar toch gewoon niet willen? De hond blijft wel trouw nu het baasje nog. Prettige dag.

William S. Burroughs schreef op 22-05-2016

Wanneer je bedenkt wat een mens allemaal niet doet voor het oog van ... dan is dit toch wel triest. Prettige dag.

Han schreef op 22-05-2016

@Angelique, diep en diep triest die opmerking van jou. Zo te lezen dump jij je zakjes met stront daar ook neer. Door dit gedrag wat jij goed keurt, gaat de hele wereld naar de bliksem. Te beroerd om je eigen zooi op te ruimen. Het is veel makkelijker dat een ander dat doet. En wat "pff" al zegt, het word zo te zien tijd dat ze de stront bij jou voor de deur gaan dumpen. En misschien moet de hondeneigenaar er maar even naast gaan zitten. Kan de rioolheffing misschien wel omlaag. Dan wil ik wel eens zien of je nog achter je opmerking staat.

OMG schreef op 22-05-2016

@angelique ben het met jou eens dagelijks komt de gemeente die gooit alles bij elkaar afval van prullenbak + hondenpoep. .Dus of je het zakje er nou omheen laat of niet het gaat erom dat je het opruimt. ..@Han zoek een hobby

jan schreef op 22-05-2016

nou laat gemeente het opruimen je betaald er voor .want wij scheiden veel afval hier in gemeente maar kosten gaan niet omlaag

Inge schreef op 22-05-2016

Er staan anders nergens prullenbakken voor poepzakjes. Kijk eens in andere plaatsen, daar staan speciale poep prullenbakken met extra poepzakjes. Houdt de omgeving g netjes en mensen die geen zakjes hebben kunnen dan alsnog opruimen.

Han schreef op 22-05-2016

@OMG, maak je maar niet druk over mijn hobby. Door jullie figuren kunnen wij met z'n allen steeds meer belasting betalen. Te lui om je eigen zooi op te ruimen. Misschien hebben jullie een stukje opvoeding gemist in jullie jeugd?

Ben schreef op 22-05-2016

T kattenbos is nu hondenstrontbos

Watleesiknoewdan schreef op 22-05-2016

Gemeente plaatst wel bordjes om geen zakjes achter te laten op de uitlaatplekken. Maar kan beter afvalbakken plaatsen, en de uitlaatplekken regelmatiger maaien / onderhouden. Vandaag is de jaarlijkse Heuvelrit van de Helderse voerluu verreden, wel gezien hoeveel paardenstront er daarna op straat ligt ? ( Dit evenement niet verwarren met de Heuvelrit van de MCNH, zij ruimen namelijk ALLES wel op )

Marcel Altena schreef op 22-05-2016

Interessant onderwerp. Onze hond doet haar behoefte nooit in een hondenuitlaat, deze vindt zij blijkbaar te smerig. Dus ik gooi dagelijks haar behoefte in een zakje in onze eigen vuilnisbak. Lijkt me dat ik dus geen hondenbelasting hoeft te betalen omdat ze geen gebruik maakt van de hondenuitlaatplekken?

Henk schreef op 23-05-2016

@Angelique, die honden toiletten worden niet wekelijks verschoond. Het toilet bij de Wibbelink is al maanden een puinhoop. Misschien moeten alle honden maar bij jou in de tuin gaan schijten ? Dan wordt het waarschijnlijk wel wekelijks opgeruimd.

Gerrit schreef op 23-05-2016

Ik hou mijn hart vast,hoe het straks in het nieuwe mooie nog te openen Blokkenpark gaat,er ligt nu al wat.

Jos schreef op 23-05-2016

wat een hoop

Marise schreef op 23-05-2016

Oh ik lees t al.. beste oplossing is gewoon dus de shit op straat laten liggen net zoals vroeger.. Want daarom is de hondenbelasting ingezet om de shit op te ruimen. Zonder zakje. En laten we vooral niet de paarden vergeten die de hele openbare weg onder schijten (ZONDER BELASTING) en geen HOND die het opruimt en geen HAAN die er naar kraait!

William S. Burroughs schreef op 23-05-2016

En toch blijf ik van mening dat het allemaal niet zo moeilijk is maar dat we moeilijk doen. Prettige dag.

Han schreef op 23-05-2016

@William, het is ook niet zo moeilijk, behalve voor een aantal mensen dan. Deze maken het kapot voor de rest. Hier is ook een spreekwoord voor. Een rotte appel in de mand, maakt al het gave fruit de schand.

Jos schreef op 23-05-2016

is er stront aan de knikker?

Richard schreef op 24-05-2016

Het ergste vind ik nog de luie mensen die hun hond op het park (tunnel) laten poepen, terwijl er verderop een hondentoilet is. Daar zouden ze eens op moeten controleren en flinke boetes moeten geven.

pff. schreef op 24-05-2016

Als ik het zo lees zijn er mensen die vinden dat je alles op straat mag pleuren als je geen prullenbak ziet. De gemeente moet het maar opruimen. Waar moet het heen met deze wereld met dit soort mensen. :(

Uw reactie

Naam:
Bericht: