Haagse Dorpsbingo - Hellendoorn Open Air 2016

Datum: 29-04-2016

17.18 uur - Na het enorme succes van vorig jaar vindt er ook dit jaar weer een Haagse Dorps bingo plaats op vrijdag 8 juli 2016 in Park "De Geuren" te Hellendoorn van 19:30 uur tot 21:45 uur. Het zal een humoristische avond worden met fantastische prijzen! Wederom gepresenteerd door niemand minder dan Marian Zuiderwijk.

 
Marian Zuiderwijk is bekend geworden door de serie op RTL4 over de Haagse volksbuurt "De Schilderswijk". Marian zet op haar bekende Haagse wijze de tent op z'n kop. Het spelletje bingo is nog nooit zo lachen, gieren en brullen geweest! 
 
Bingo kaarten bestellen
Voor maar €12,50 speel je alle 10 rondes mee en de bingo kaarten kun je op twee manieren bestellen. Direct via de website of bij Primera Hofman in Hellendoorn. 
 
Meimaand Actie Maand
De verkoop van de bingo kaarten zal starten op 1 mei met een speciale actie. In de maand mei kosten de bingo geen €12,50 maar €10,- .
 
Unieke prijzen !
Dit jaar zijn er weer unieke prijzen te winnen tijdens de Haagse Dorps Bingo. Onderstaand een aantal prijzen, maar er komen er nog veel meer bij........
 
- Rondvlucht boven de gemeente Hellendoorn voor 3 personen
- Diner voor 10 personen bij de Gulle Goedzak
- 5x goede doelen dinerbon t.w.v.€50,-
- 2x High Beer voor 2 personen bij Toi Toi
- €50,- Taxi tegoed bij Taxi Fila
- APK keuring bij Lohuis Auto's
- En nog vele prijzen meer...........
 
Ook dit jaar zijn er weer zitplaatsen beschikbaar tijdens de bingo !
 
Na de Haagse Dorpsbingo zullen  " Plork en De Aannemers" het podium betreden en dat betekent dus weer feest in park "De Geuren". 
 
Pubquiz / Feestquiz
Op zaterdag 9 juli vindt er weer een pubquiz plaats. Tijdens deze pubquiz / Feestquiz staat de gezelligheid voorop en de quiz is geschikt voor jong en oud. Er is een prijzenpot t.w.v. €1000,- en er kunnen dit jaar maximaal 100 teams meedoen !!  Er hebben zich inmiddels al 90 teams aangemeld dus er is nog maar plaats voor 10 teams !! Twijfel niet en geef je nu op !! Na de pubquiz zal de band 'HIKE' optreden en de geuren zal tot in de late uurtjes een waar feest paradijs zijn.
 
Ga voor meer info naar www.hellendoornopenair.nl of bekijk de aftermovie Hellendoorn Open Air 2015 om te zien hoe gezellig het is voor iedereen!
 
 

Presentatie Marian Zuiderwijk
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

William S. Burroughs schreef op 30-04-2016

Je zal maar een valse bingo hebben ... mijn God! Prettige dag.

Han schreef op 01-05-2016

@ William. Ja, dat red je niet met een liedje zingen.

William S. Burroughs schreef op 02-05-2016

Aan Han. Dat denk ik ook niet. Want deze dame is niet ingehuurd om de boel aan elkaar te praten maar om de boel aan elkaar te schreeuwen. Haar kwaliteit is recht voor zijn raap. Dus bij een valse bingo zullen de rapen wel gaar zijn. Prettige dag.

Uw reactie

Naam:
Bericht: