Singlescafé bij Murphy’s aan de Markt

Datum: 28-04-2016

13.50 uur - Gezellig borrelen en nieuwe contacten leggen met andere alleenstaanden kan zaterdagavond 7 mei tijdens het laagdrempelige singlescafé bij Murphy’s aan de Markt. 

 
 
 
 
Wat kunnen singles verwachten op een singlescafé? 
“We ontvangen de gasten persoonlijk bij de entree”, legt Getty Schepers, consulent en eigenaresse van relatiebureau DatingOost, uit. “Alleenstaanden op die leeftijd hebben hun verleden. Sommigen zijn al jong hun partner verloren en moeten dan die eerste stap nemen om er weer op uit te gaan, dat is moeilijk. Daarom staan wij altijd bij de ingang. Dat voelt vertrouwd en stelt gerust. Voor de rest is het ‘gewoon’ borrelen. Lekker kletsen met elkaar, hapje, drankje, lachen en nieuwe vrienden maken. 
 
Het is géén datingavond, schep vooral geen verwachtingen. Vanzelfsprekend bestaat de mogelijkheid iemand te ontmoeten, maar het uitgangspunt is een leuke avond uit, in je eentje ”, lacht Getty. Organisator relatiebureau DatingOost zocht een leuke locatie in Nijverdal en kwam in contact met eigenaars Phyllis Murphy en haar partner Assad. 
 
“Murphy’s is een erg gezellige kroeg die perfect geschikt is voor onze uitgaansavonden voor singles. Ben je 45+ en single, dan zijn er niet altijd vrienden die met je willen of kunnen stappen. Zij zijn veelal getrouwd of hebben niet altijd zin. Maar jij wil wél graag uit; ‘Altijd alleen op die bank is niet fijn in de weekenden’, horen we regelmatig. En dat kan nu wel. Wij organiseren deze avonden al ruim 11 jaar. Er is duidelijk behoefte aan”, legt matchmaker Getty Schepers uit. 
 
Overdag koppelt ze 50+ singles aan elkaar en in de weekenden organiseert ze singlescafé’s door het hele oosten. “Het is begonnen uit puur enthousiasme. Zo van, ‘laten we eens iets leuks organiseren voor de singles. Zij kunnen nooit zomaar ergens naartoe in hun eentje.’ Er is grote behoefte aan, dat is duidelijk.” 
 
Aanvang 20.30 uur. Nette kleding gewenst. Dresscode heren: overhemd. Entree €12,50 incl. koffie en hapjes. Vooraf aanmelden is niet nodig, een lidmaatschap van DatingOost ook niet. Voor info kan gebeld worden met DatingOost 0546-492899 of via www.DatingOost.nl. 
 
Murphy’s, Markt 3 (tegenover Albert Heijn), Nijverdal. Gratis parkeren voor de deur.
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

William S. Burroughs schreef op 30-04-2016

Heb ze verdorie net verkocht! Dan maar even wachten op elpeescafé. Prettige dag.

Uw reactie

Naam:
Bericht: