Nijverdalse haalt landelijk nieuws met Pieten discussie van de Hema (video)

Datum: 25-11-2015

18:52 uur - Sandra S. uit Nijverdal is vandaag in verschillende landelijke media aangehaald met haar mening over de zwartepieten versiering in het filiaal van de Hema in Nijverdal. Was het vanmorgen al een nieuwsitem op RTL Nieuws en in Goedemorgen Nederland , vanavond werd het besproken in Editie NL van RTL 4. 

 

 

Zo heeft de Nijverdalse door één opmerking op haar Facebook te plaatsen de zwarte pieten discussie weer flink doen oplaaien.

Hieronder de beelden van Editie NL.

 

 

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

elle schreef op 25-11-2015

roetveegpiet of niet, zo hoort een piet eruit te zien. Dit is Nederland!!!!

klaas schreef op 26-11-2015

dit is onze piet, dit is ons traditie piet

Hans schreef op 27-11-2015

Laten ze van onze traditie afblijven.

pff, schreef op 27-11-2015

Ieder zijn mening maar dat wil niet zeggen dat Sandra verrot moet worden gescholden. #schaammijdiepomnederlandertezijn.

Antoinette schreef op 28-11-2015

50 jaar , 40 jaar ,30 jaar ,20 jaar ,10 jaar was het het verhaal voor de kinderen en niemand had een probleem er mee. En nu wel .... Roodkapje moet straks ook weg omdat de wolf wordt gedood door de jager ?? Want jacht kan toch ook niet meer ? Sneeuwwitje verdwijnt want kleine mensen worden misschien in dit verhaal gediscrimineerd ? Hans en grietje verdwijnen want dit is kindermishandeling ? Zijn wij anders denkende mensen geworden doordat wij op groeiden met deze verhalen ?

Dirk Jan schreef op 29-11-2015

Het zal mij benieuwen hoe lang de zwarte cross nog mag.

Uw reactie

Naam:
Bericht: