Atletics organiseert 2e Salland – Twente Tunnelloop

Datum: 23-05-2015

11.55 uur - De tunnel in Nijverdal, onze tunnel! Er is helaas al heel vaak negatief over de tunnel gesproken en geschreven. Jan Jaap van der Wal maakte er zelfs een heel item over bij RTL late night. Nu de tunnel nog net niet in gebruik kan worden genomen maken wij van de gelegenheid gebruik om nog één maal, en echt de laatste keer, de Salland Twente Tunnelloop te organiseren.

 
 
De vorige editie was al een succes en nu organiseren we zelfs 2 afstanden, de 5 en de 10 kilometer, Voor de lopers is het heel bijzonder om aangemoedigd te worden door publiek die boven je staat. De toeschouwers kunnen hun familieleden en vrienden lang aanmoedigen omdat ze van bovenaf ver kunnen kijken.
 
Op zaterdag 27 juni 2015 te 13:30 uur zal de tunnel open gaan voor de lopers op de 5 kilometer. Om 14:30 volgen de lopers van de Auto Aaltink 10 km loop die maar liefst 2 keer door de tunnel gaan. Inschrijven voor deze unieke tunnelloop kan via de website www.inschrijven.nl
 
De kosten zijn 10 euro voor de 5 km en 12 euro voor de 10 km, inclusief een functioneel loopshirt. Via de Stationsstraat is de toegang naar start/finish.
 
Per afstand zijn er voor mannen en vrouwen in verschillende categorieën prijzen te winnen maar voor de eerste dame en heer uit de gemeente Hellendoorn is er een bijzondere bokaal beschikbaar gesteld. Schrijf dus snel in zodat je verzekerd bent van een startnummer. Kijk voor het laatste nieuws op de website van asv Atletics. www.atletics.nl of volg ons via twitter @asvatletics.
 
ASV Atletics
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

hennie schreef op 23-05-2015

Toch leuk dat hij gebruikt wordt

jan schreef op 23-05-2015

en dat kan wel en voor autos niet

Gait schreef op 23-05-2015

Levensgevaarlijk !!!!

Uw reactie

Naam:
Bericht: