BH-dief actief bij sportvereniging Luttenberg

Datum: 01-02-2015

13.40 uur - Geen Hellendoorns nieuws, maar toch wel zo ludiek om hier even te vermelden….. In de sporthal van Luttenberg is namelijk een bh-dief actief.

 
 
 
 
In totaal zijn op twee avonden zeven bh's verdwenen uit tassen die in de kleedkamers stonden. Getuigen kunnen zich melden bij het bestuur van SDOL, dat adviseert kleedkamers goed af te sluiten. Het bestuur hoopt maandag met een plan van aanpak te komen.
 
En zo haalt Luttenberg het landelijk nieuws…
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

William S. Burroughs schreef op 01-02-2015

Wanneer het hier een man betreft kan hij zijn huidige fetisj praktisch gezien beter inruilen voor een voetenfetisj. Want tijdens de winter heb je als man meer aan een paar sokken dan aan een bh. Prettige dag.

ben schreef op 01-02-2015

william je kunt ze ook gebruiken als oor warmers daar had je toch niet aan gedacht he

William S. Burroughs schreef op 01-02-2015

Aan Ben. Nee daar had ik inderdaad niet aan gedacht en ook nog nooit mee gelopen. Ga het gezien het artikel ook maar niet proberen want dan ben ik het welbekende haasje. Prettige avond.

ben schreef op 01-02-2015

william t maakt niets uit hoor t is zo carnaval en daar lopen meer van die zotten rond prettige nacht

Uw reactie

Naam:
Bericht: