Gezellige vrijwilligers gezocht!

Datum: 14-01-2015

16.15 uur - De Stichting Vrijwillige Thuiszorg Overijssel, voor mantelzorgers en vrijwilligerszorg, organiseert in 2015 vijf (vrijdag)avonden Vriendenkring bijeenkomsten in Ommen en Hellendoorn voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking, niet aangeboren hersenletsel, een stoornis in het autistisch spectrum of een chronische ziekte die behoefte hebben aan contact.

 
 
De Vrijwillige Thuiszorg is op zoek naar vrijwilligers die het boeiend vinden om, samen met een consulent, mensen met een beperking te begeleiden tijdens deze bijeenkomsten. Vrijwilligers dienen sociaal en communicatief vaardig te zijn. Inlevingsvermogen in de medemens is van belang.
 
Ben jij de gezellige vrijwilliger die de Vrijwillige Thuiszorg zoekt of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Vrijwillige Thuiszorg, Janny Broekhuis of Lucia Wolters, tel: 0548-638830. 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: