Nijverdaller Mark Paalman op PvdA-lijst verkiezingen provincie

Datum: 08-12-2014

14.33 uur - Zaterdag 29 november hebben de afgevaardigden van alle Overijsselse afdelingen van de Partij van de Arbeid de kandidatenlijst voor de provinciale verkiezingen van 18 maart 2015 vastgesteld. De voordrachtlijst, met daarop de Hellendoorns-Nijverdalse kandidaat Mark Paalman, werd zonder tegenstemmen overgenomen. Paalman maakt een goede kans na de verkiezingen een zetel provinciale staten van Overijssel te krijgen.

 
Mark Paalman, is binnenkort klaar met zijn studie bestuurskunde aan de Universiteit Twente, waar hij afgelopen jaren ook werkte. Hij heeft voor zijn jonge leeftijd al veel politieke ervaring, zowel in de Hellendoornse gemeenteraad als in het regionale bestuur. Ook is hij voorzitter van gezamenlijke themagroepen van de WMO-raad Hellendoorn. Met Paalman in de PvdA-fractie van provinciale staten zou de gemeente Hellendoorn een goede belangenbehartiger in Overijssel hebben.  
 
Bestuur, fractie en leden van de PvdA-Hellendoorn-Nijverdal zijn verheugd dat Paalman op deze hoge plaats op de verkiezingslijst terecht is gekomen.
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

William S. Burroughs schreef op 09-12-2014

Gefeliciteerd. Het is alleen jammer dat de PVDA landelijk gezien op sterven na dood is. Gebrek aan een charismatisch leider en heulen met de VVD hebben de partij geen goed gedaan. Men zou als laatste goede daad dit kabinet moeten laten sneuvelen. En dan het liefst op de malaise veroorzaakt door de marktwerking binnen de zorg. De partij opheffen. Vervolgens hun excuses aanbieden voor het totaal verwaarloosd hebben van de letter A en de daarbij horende doelgroep. De partij weer oprichten met een nieuw programma, ideologie en een aansprekend leider. En dan het liefst onder een andere naam zodat men niet altijd aan de teloorgang van zijn voorganger hoeft te denken. Dit klinkt mischien wat zwart wit of zwaar gefrustreerd. Feit blijft wel dat wanneer men deze rit landelijk gezien uit gaat zitten. De kiezers getuige zullen zijn van het totaal naar de kloten gaan van een partij. Ben ik nu een gefrustreerde PVDA'er? Nee, maar het is een ramp voor het politieke landschap wanneer een partij met een van oorsprong belangrijke doelgroep zal opgaan in iets wat deze doelgroep juist bestrijd. Want dan maakt de kwetsbare mens weer een beetje meer plaats voor het grote geld. En me dunkt dat het geld inmiddels al baas genoeg is met alle gevolgen van dien. Het holt niet voor niets op alle fronten achteruit waarbij een kleine groep zal zegevieren. En daarom blijft het belangrijk om altijd iets van socialisme binnen een maatschappij daar waar geld regeert te behouden. Niet dat daar de oplossing ligt maar wel de waakzaamheid ten behoeve van de minder bedeelden. Waarmee de tweedeling die inmiddels al gaande is een halt toe kan worden geroepen. Prettige dag.

William S. Burroughs schreef op 09-12-2014

Tot slot. Is het verstandig om nu nieuwe verkiezingen te willen? Het is maar net hoe je het bekijkt. Je kan langzaam naar de afgrond gaan en dan weer herstellen en opbouwen. Of je gaat in een keer en dan herstellen en opbouwen. Dat er hersteld moet gaan worden is een feit. Soms moet iets eerst heel slecht worden voordat je weer kunt opbouwen. Alles beter dan maar blijven afbreken. Prettige dag.

Mitis schreef op 09-12-2014

Kom William! De wereld veranderd, Sinterklaas bestaat niet en PvdA werkt niet...

William S. Burroughs schreef op 09-12-2014

Aan Mitis. Daar heeft u gelijk in. Maar niet elke verandering is vooruitgang. En daarom is het jammer dat veel op een negatieve manier veranderd. En dat terwijl de mens steeds 'slimmer' schijnt te worden? Feit blijft wel dat de wereld inderdaad veranderd.

Mitis schreef op 09-12-2014

De collectieve lastendruk is in Nederland 40 % wil je dat de burgers meer te besteden hebben zal die druk omlaag moeten, dus minder PvdA en andere linkse hobby's clubs die graag strooien met andermans geld...

hennie schreef op 09-12-2014

Welke partij zal het dan moeten gaan doen, als ergens de oproep gedaan wordt dat de rijken (bestuurders) komt de hr, Wiechel uit de kast met de mededeling maar dat kan niet, dus die club de vvd ook maar niet.

William S. Burroughs schreef op 19-12-2014

Hierbij wil ik graag nog even terugkomen op mijn 'profetische' stukje van 9-12-2014. Het zal toch niet waar zijn? Doen ze het of doen ze het niet? Wanneer de PVDA met zijn dissidenten de rug nou niet recht houdt. Dan donder ik alle rozen uit mijn perkje en wil mijn hele leven geen roos meer zien! Prettige nacht.

hennie schreef op 19-12-2014

ze gaan een borreltje drinken en beeindigen met de commedie, en de burger is WEER de klos

William S. Burroughs schreef op 19-12-2014

Aan Hennie. Joop Doderer gaf gestalte aan Swiebertje en Samsom aan Zwabbertje. Zo wil je als partij historisch gezien de boeken toch niet in? Maar u heeft wel gelijk. Prettige dag.

henkie schreef op 20-12-2014

Beste William, dat word dus de tuin opnieuw inrichten. Maar ja, welke bloemen zijn wel politiek bestendig. Sterkte gewenst.

William S. Burroughs schreef op 20-12-2014

Aan Henkie. Geen enkele. Het zal wel weer op de good old cactus uitdraaien. Standvastig, trouw, niet veeleisend en nooit te beroerd om eens van zich af te prikken. Ga er direct een paar ballen in hangen. Prettige avond.

Uw reactie

Naam:
Bericht: