Het feest van Sint en Piet in ZINema!

Datum: 30-10-2014

16.00 uur - Zaterdag 29 november  wordt het een heel spannende maar vooral gezellige middag! Het is het feest van Sint en Piet dat net als andere jaren groots wordt gevierd bij ZINiN. Dit jaar een keer geen toneelvoorstelling maar een gave Sinterklaasfilm.

De film De Club van Sinterklaas & Het Pratende Paard wordt gedraaid in de bioscoop en daarna is er nog een spetterende pietendisco! Kom gezellig met je familie of vriendjes en vriendinnetjes naar ZINema om te dansen met de pieten en  Sinterklaas misschien wel een handje te geven.
 
Feestelijke middag
Voordat de film begint is er gezellige muziek in de foyer. Daarna kun je de zaal in om de leuke  en spannende film De Club van Sinterklaas & Het Pratende Paard te kijken. Na de film kun je lekker dansen en swingen met de pieten tijdens de pietendisco! We weten het niet zeker, maar als het heel gezellig is komt  Sinterklaas ook nog wel een kijkje nemen op dit geweldige feest!
 
De Club van Sinterklaas & Het Pratende Paard
De Pieten van De Club van Sinterklaas kijken raar op als het paard van Sinterklaas, Amerigo, ineens kan praten. Nog voordat ze erachter kunnen komen hoe dit kan, steelt iemand het paard in de hoop er een talentenjacht mee te winnen. Zonder Amerigo kan het Sinterklaasfeest niet doorgaan! Zal het de Pieten met behulp van Stijn lukken om het paard terug te vinden en zo het Sinterklaasfeest te redden?
 
Feest met Sint en Piet
Wil je ook de spannende film van De Club van Sinterklaas zien en lekker mee swingen bij de pietendisco? Er zijn nog kaarten beschikbaar. Kaarten zijn te reserveren op www.zininfilm.nl of telefonisch op het nummer 0548-624489.
 
Zaterdag 29 november 
De Club van Sinterklaas & Het Pratende Paard

Aanvang 12.00 en 15.00 uur
Standaardprijs €7.50
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

hennie schreef op 01-11-2014

ziet er goed uit en ik wens allen een heel mooi feest, en dat PIET MAAR ZWART IS

Uw reactie

Naam:
Bericht: