CDA zet Jeroen Piksen op de kieslijst voor de Provinciale Staten

Datum: 29-10-2014

20:40 uur - Tijdens de op 22 oktober gehouden ledenvergadering van het CDA Hellendoorn is uitgebreid gediscussieerd over het  concept verkiezingsprogramma van het CDA Overijssel 2015-2019.

Het CDA wil investeren in de economie om daarmee de werkgelegenheid te bevorderen. Het aanpakken van de werkloosheid is topprioriteit. Daarnaast is er veel inzet nodig voor de leefbaarheid van het platteland en het oplossen van leegstandsproblemen van boerderijen, winkels en kantoren. Investeringen in verbetering van de bereikbaarheid blijven nodig voor economische kracht.

 

Voor het CDA-Hellendoorn zijn investeringen in de weg N-35 en de toeristische trekker het “NP de Sallandse Heuvelrug” heel belangrijk. Bijzondere aandacht moet worden gegeven aan de dreigende sluiting van basisscholen. Sluiting van deze scholen treft de leefbaarheid, van met name, buitengebieden heel hard. Gezinnen met kinderen zullen vertrekken en jongeren zullen zich er niet meer vestigen. De leden van het CDA willen ook dat een Provinciaal Startersfonds voor kopers van een eerste woning beschikbaar is voor iedereen en dus niet alleen voor jongeren. 

Om deze wensen kracht bij te zetten heeft het CDA-Hellendoorn "wijzigingsvoorstellen" voor het verkiezingsprogramma ingediend.

 

Het bestuur van het CDA-Hellendoorn heeft Jeroen Piksen voorgedragen voor een plaats op de kieslijst voor de verkiezing van de Provinciale Staten Overijssel die op  woensdag 18 maart 2015 worden gehouden. Jeroen is sinds 1982 binnen het CDA in diverse functies actief, waaronder 12 jaren gemeenteraadslid en voorzitter van een grote CDA-afdeling. Hij beschikt daarnaast over brede bestuurlijk maatschappelijke ervaring en is voor de achterban een herkenbare CDAér. Het is voor een lokale CDA-afdeling van groot belang intensieve contacten te kunnen houden met een lid van de Provinciale Staten die heel goed weet wat er leeft in de gemeente Hellendoorn en omgeving.

Zijn kandidatuur is door de CDA- leden unaniem gesteund. Er zal volop campagne voor hem worden gevoerd. 

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

harry s. schreef op 01-11-2014

ga maar, ik stem toch niet meer.

JAN schreef op 02-11-2014

Ik wel, maar niet op het CDA !!

Uw reactie

Naam:
Bericht: