Wat is de favoriete Winkel Op Nijverdal?

Datum: 24-10-2014

10.30 uur - De winkelleegstand blijft groeien in Nederland. Ook in ons dorp Nijverdal is dit probleem al tijden onderwerp van gesprek. Maar is het echt zo erg gesteld met Nijverdal? Volgens Leven in Nijverdal heeft ons dorp wel degelijk een mooi winkelaanbod. Reden om een verkiezing te organiseren.

 
"Wat is uw favoriete Winkel Op Nijverdal?" De verkiezing is nu al een groot succes; bijna 100 winkels zijn inmiddels genomineerd. Stemmen kan vanaf 27 oktober op www.favorietewinkelopnijverdal.nl .
 
Doel van deze verkiezing is om de bekendheid van het winkelaanbod in Nijverdal te verhogen. Inwoners van Nijverdal e.o. kunnen van 27 oktober tot 2 november een stem uitbrengen op de genomineerde winkels. Stemmen gaat anoniem en is per facebookgebruiker slechts één keer mogelijk. Om het stemmen zo eerlijk mogelijk te laten verlopen, houdt Leven in Nijverdal het aantal uitgebrachte stemmen per winkel onzichtbaar.
 
De winkels krijgen de komende tijd alle ruimte om hun eigen winkel en deze verkiezing goed te promoten. Dit gaat onder andere middels flyers en downloadbare afbeeldingen waarmee ze hun klanten kunnen oproepen om te stemmen. De vijf winkels met de meeste stemmen in stemronde 1 gaan door naar de finale. Elke van deze vijf winkels krijgt daarna in een filmpje de mogelijkheid om meer te vertellen over hun vriendelijkheid, service, aanbod, originaliteit en online zichtbaarheid. Op deze vijf winkels kan gestemd worden tussen 10 en 16 november.
 
De winnende winkel wordt op zondag 16 november bekend gemaakt. Deze zal een jaar de titel "Favoriete Winkel Op Nijverdal" dragen.
 
Het gaat bij deze verkiezing alleen om winkels. Dus, geen horeca, lunchroom, cafetaria, kraam, groothandel en dienstverlenende bedrijven). Voor de horeca wordt binnenkort een aparte verkiezing uitgeschreven.
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

hennie schreef op 24-10-2014

Ik zou graag willen stemmen, maar het probleem is dat ik niet (OP) kan komen, ben geboren en getogen Nijverdaller, en wil graag met de beentjes op de grond blijven lopen (in) ons leeg lopend dorpje. .

William S. Burroughs schreef op 24-10-2014

Aan Hennie. Dan moet u als geboren en getogen Nijverdaller toch weten dat wij al jaren Nijverdal op gaan. En niet in gaan. Taalkundig heeft u misschien gelijk maar volgens Nijverdalse begrippen niet. Dus als ik u was zou ik Nijverdal toch maar op gaan zodat u leegloop kunt tegen gaan. Mocht u toch met alle geweld ergens in willen gaan. Dan is dat vrijwel in alle dorpen en steden buiten Nijverdal heel goed mogelijk. Wel vind ik het grappig dat u hier een gevalletje typisch Nijverdal aan hebt gekaart. Hoezo geen cultuur? De cultuur zit bij ons vaak in de nuances. Prettige dag.

Marcel Altena schreef op 24-10-2014

Je moet dus een Facebook account hebben om te kunnen stemmen. Dat heb ik niet en dat wil ik nog minder. Jammer maar helaas dus.

Heinrich schreef op 24-10-2014

klopt, hier gaan we Nijverdal op, en de berg in.

ikke schreef op 25-10-2014

Kan je alleen stemmen me Facebook? Waardeloos, geen stem dus!

dienie schreef op 29-10-2014

ik zou graag willen stemmen op Bakker Bart want die heeft het wel verdiend hoe al jaren klaar staat voor mensen met een smaalle beurs.

Sander schreef op 30-07-2017

Zodra ik Nijverdal binnen kom rijden staat er altijd nog "Welkom in Nijverdal" Als ik dit zo lees geven de gemiddelde Nijverdallers niks om nijverdal maar wel iets met in en op? Ga jullie schamen!

k.e schreef op 31-07-2017

waarom worden enkele mensen uit gesloten omdat die niet op Facebook zitten, dit mag toch niet ???

Han schreef op 31-07-2017

K.e. Ik weet niet of u facebook heeft? Geloof me, je mist er niks aan mocht u het niet hebben. Zelf heb ik het goddank ook niet. Niks van al die onzinnige social media. Gelukkig voel ik me dan ook totaal niet buiten gesloten, omdat ik geen stem uit kon brengen. Ook bijna drie jaar na dato niet van dit bericht.

Uw reactie

Naam:
Bericht: