Stichting Babyspullen breidt uit!

Datum: 02-01-2014

22:03 uur - Stichting Babyspullen, gevestigd in Heerhugowaard, krijgt landelijk steeds meer inzamelpunten. De stichting die zich inzet voor de baby’s van minima-ouders groeit en groeit. 

 

Na publiciteit in lokale en landelijke media kreeg Stichting Babyspullen naamsbekendheid in heel Nederland. Landelijke inzamelpunten konden dan ook niet uitblijven. Inmiddels wordt er in ruim 65 plaatsen in Nederland babykleding en spullen ingezameld voor de stichting. De kleding en spullen worden afgeleverd bij het sorteerpunt in Dedemsvaart. Vrijwilligers zijn belangrijk voor het voortbestaan van de stichting dus elke hulp is welkom. 

Samenwerking hulpinstanties
De stichting stelt babystartpakketten samen met daarin o.a. babykleding, speelgoed, luiers en verzorgingsproducten. Deze dozen zijn te bestellen via verschillende hulpinstanties zoals de voedselbank, kledingbank, maar ook Bureau Jeugdzorg, verloskundigen & kraambureaus. Stichting Babyspullen is deze samenwerking aangegaan, om zorg te kunnen dragen dat de pakketten bij de mensen terecht komen die de hulp het hardst nodig hebben. Door deze samenwerking is het mogelijk voor ouders om gratis een doos te bestellen en op te halen bij één van de sorteercentrums of deze thuis te ontvangen tegen vergoeding van de verzendkosten.

 

Inzamelpunt Nijverdal

Door de groei van de stichting wordt het noodzakelijk om meer inzamelpunten te hebben. Dit jaar is de verwachting dat er 700 babystartpakketten worden verstrekt voor de baby’s van ouders met een kleine portemonnee. Stichting Babyspullen vindt dat elke baby, ongeacht de financiële situatie van de ouders, een goede start verdient. Dus ouders,grootouders en alle andere mensen uit Nijverdal en omgeving die nog babyspullen hebben: Stichting Babyspullen helpt jullie er graag vanaf. 

 

De stichting kan niet voortbestaan zonder vrijwilligers en donateurs. Wil jij weten hoe je iets voor de stichting kan betekenen? Of wil je meer informatie over hoe wij jou kunnen helpen? Bezoek onze website www.stichtingbabyspullen.nl

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Ria B. schreef op 28-10-2018

Waar kun je Babyspullen in Nijverdal inleveren?

Roely de Vries schreef op 05-12-2022

Ik heb prachtige babykleertjes baby tot plm 1 jaar Waar kan ik het afleveren?

Redactie HvH schreef op 05-12-2022

Familie Morsink Esweg 9, 7441 GA Nijverdal Graag inleveren in gesloten zakken in de rode inzamelbak op afspraak; marijemorsink@hotmail.com

Uw reactie

Naam:
Bericht: